LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Lite tid

Heisann. 

Beklager for veldig lite blogging atter en gang!

For en uke siden hadde vi høstferie hvor jeg dro til Nesøya i en uke. Kjempe kos å møte alle vennene mine igjen! Jeg bodde hos Cornelia hele oppholdet mitt på øya. Siden de hadde høstferie en uke før oss, ble jeg med dem på skolen. Mange tenker sikkert på hvordan jeg orka å bruke min fritid på å gå på skolen, og mitt svar til det er at det var helt utrolig gøy! Vi fulgte ikke så mye med i timen, det var helt utrolig mye latter! Hadde aldri ledd så mye på en god stund! Lekser trengte jeg heller ikke gjøre, og på tirsdagen ble jeg igjen hjemme hos Cornelia og sov til halv 3. Cornelia kom hjem til den tiden så det passet perfekt. Uthvilt til resten av hele uken. 

Når jeg kom hjem på fredagen hadde jeg 3 dager igjen å nyte ferien min og det var med familien. Vi fikk jo jacuzzi for 2 uker siden (?) så da prøvde jeg ut den også. Utrolig herlig å bare slappe av på kveldene i et varmt boblebad ute. Spesielt når det er kaldt ute, så kan jeg reise meg og stå i kulden og så ned igjen i det varme boblebadet♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Har også farget håret, veldiig fornøyd! 

Så var det skole på igjen! Lekser og lite søvn for meg... Heldig for meg at denne uken har gått utrolig fort. Jeg har vært veldig flink med leksene, øvd mye på prøver og føler at jeg kan mye om innholdet. Haha, sikkert kjedelig for dere å høre om mine lekser, så jeg stopper der. Jeg har iallfall hatt de 2 beste ukene i 2012 så langt! Har planer om å flytte tilbake til Nesøya om sin tid! Utrolig tøft å være unna de beste vennene jeg kan ha, men jeg takler det :P

Så er det litt bilder fra disse to ukene, har vært utrolig dårlig på å ta bilder. Tok nesten ingen på nesøya... men håper det går fint.


Fikk en HELLO KITTY parfyme av mamma som før koster 400 kr og nå 30 kr!! Beklager for dårlig bildetkvalitet...

Trykk på bildet ovenfor for å finne bloggen til Cornelia.Ommøblerte rommet mitt igår! Litt rotete da..


Min motivasjonsvegg!

Håper dere likte bildene så blogges vi snart♥

 2 kommentarer

Helene

18.10.2012 kl.22:44

Elsker bloggen din! digger rommet ditt! kan du gi oss en romvisning på film en gang????<3

Turi

18.10.2012 kl.22:46

Sykt søt hund du har!

Kan du en ha en spørsmåls runde??

må gjøre video????

Skriv en ny kommentar

hits