LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Bilder

Heisann♥♥

Nå så ligger jeg i senga og bare hører på rolige sanger. Det er helt sykt herlig at det er helg og jeg tenker sikkert at noe morsomt kommer til å skje. Idag så var jeg i byen med Ådne og Tuva, hvor jeg kjøpte litt småtteri. Var vell bare jeg som gikk å vimsa rundt mens de to andre blei litt lei kan jeg tenke meg. Men jeg er  veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, og jeg lager sannsynligvis ett innlegg om det senere i kveld. 

Det fikk forresten sånn midt i mellom i gymmen idag, om noen lurte. Jeg fikk vite av gymlæreren min at jeg var sikra en 5'er, men skulle vurdere litt mer. Jeg klarte alle øvelsene, men jeg klarte også å stoppe litt innimellom og tenke på hva jeg skulle gjøre neste. Jeg ble fornøyd da :) 

Jeg tok også noen bilder idag, eller egentlig bare for litt siden. De ble ikke så bra, for jeg hadde selvutløser og bare dreiv å kødda rundt. Så here you go:

Haha, det var jo ingen imponerende bilder det her da.. Men jeg koste meg litt med selvutløseren. Så håper dere likte bildene og så snakkes vi sikkert i kveld! Jeg må også få sagt at jeg er utrolig glad for de fine kommentarene jeg får! Det gjør meg utrolig glad♥♥♥2 kommentarer

heidi marlene

11.01.2013 kl.21:35

du er syykt myk, jeg hadde ikk klart det!!

Kari

11.01.2013 kl.21:38

kan du ha romvideo snaart?? det ser ut som om du har ssyyyyykt fint hus! :D misunnelig.

Skriv en ny kommentar

hits