LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Barnevakt

Heisann!

I sta passet jeg og Mailin Isak og Johannes. Vi spiste nachos og pizza med brus og potetgull. Ganske koslig helt til festen under gikk litt langt. Ikke sånn veldig syke greier, bare litt irriterte naboer og etterhvert kom politiet, men de kom for sent før alle hadde dratt. Liker litt sånn spenning i hverdagslivet, hehe.

Haha, Waldemart!
... Ingen kommentarer

spatid

Heisann

I dag har jeg egentlig ikke gjort stort, uten om å prøve å lære broren min å stå på ski. Og noen lurte så gikk det rett til he%*#§e... Han var sur og gretten, og vi klarte ikke fullføre løypa engang. Endte med at jeg og han tok veien hjemover i surhet. Jeg har også brukt tiden min idag på lage en liten hundehage til hundene som jeg bare kan sette oppi, når jeg ikke orker å gå lang tur med. 

Nå sitter jeg og Mailin på mac'en og bare gjør ingenting. Har en liten sånn spakveld, hvor jeg pleier mitt urene ansikt, hehe. Vi har tenkt til å se noen episoder av pretty little liars. Også lurte jeg på om noen av dere viste hvor man kan se sesong 4? Er så og si desperat, programmet er et avhengighetsprogram, og jeg er definitivt avhenging!


Hva har du gjort idag? Vet du hvor man får sett sesong 4 av PLL?... Én kommentar

Tv & kos

Hola!

I det siste har jeg ikke orket å blogge, ble syk i helgen og det var jo ikke noe chill. Nå sitter jeg å ser på mitt favoritt program, disney channel og drikker kakao. Lagde meg noe god mat, og skal bare nyte kvelden! Skal begynne å blogge masse oftere, men jeg vil gjerne vite hva dere vil jeg skal blogge om. Så det hadde vært flott om dere kom med noe forslag♥
2 kommentarer

svarer på spørsmål

Her kommer svar på spørsmålene dere sendte inn, del to. Håper dere liker den!

 ... Ingen kommentarer

Sweet dreams

Heisann!

Skal legge meg nå, så jeg er opplagt til imorgen. Håper dere har hatt en vidunderlig dag, og sov godt♥
... Ingen kommentarer

Nesøya

Heisann♥

På torsdag ankom jeg til nesøya hvor jeg først og fremst møtte cornelia. Det var utrolig koslig å se henne igjen. og ikke minst få være hos henne. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi nettet til Cornelia ikke har funket, men nå er alt fint. I dag dro vi til Sandvika, og ikke gjorde noe stort. Vi kjøpte litt småtteri og dro videre til Mathias, det var utrolig koslig! Vi så filmen old school, men vi fikk ikke sett den ferdig fordi vi måtte dra hjem. Det er vell på tide å legge seg nå, for i morgen drar jeg ikke så alt for sent. Har heller ikke tatt noen bilder før nå, lover å forbedre meg på det♥

 
Håper dere har hatt en fin helg så langt, og håper dere får en fin helg videre!... Én kommentar

Filmkveld med de beste

Heisann.

Klokke sånn ca i 6 tiden ankom jeg, Synne, Sigrun, Tuva, Ingrid og Rikke til Thea mathilda, hvor Live og Ingeborg var. Vi spiste først taco, med kos og snakking! Senere dro vi ned for å se på film, jeg husker ikke helt hva filmen heter, men den var veldig spennende. Mye hyling og kommentarer under filmen sier jeg bare. Jeg koste meg utrolig mye, og det tror jeg de andre jentene også gjorde. 

Det er bare herlig når det er oss jentene i blandt. Så vi kan snakke om ting, og bare ha det super koslig. Så dette kommer nok til å skje oftere kan jeg tenke meg. Jeg tok ikke så forferdelig mange bilder under tiden da vi var der, men jeg har noen som dere kan få se. Bedre enn ingenting♥
Haha, dette bildet er bare sååå episk!3 kommentarer

Ingen kul overskrift

Heisann.

Beklager for null blogging, men jeg var ganske så opptatt i går. Det brae er jo at jeg er tilbake! Jeg har ikke gjort noe spesielt heller, bare øvd til prøver, og litt annet forskjellig som ikke er noe interresant. Jeg var i byen på lørdag hvor jeg kjøpte en ganske fin genser på bikbok. Har ingen fine bilder av den nå, men jeg kan eventuelt ta bilder med den på imorgen.
Haha, må jo bare fortelle noe litt vittig. En  venn av meg, Tuva klarte å tro at dette var håndkrem som fikk henne til å vill smøre det på henda hennes. Også idag på skolen, var hun knallbrun, rettere sagt oransje på henda. Så man kunne se et stoooort skille. Den jenta er rar♥

... Én kommentar

Innkjøp

Nå har jeg nettopp tatt bilder av innkjøpene og jeg må si jeg var veldig fornøyd :) Jeg kjøpte ikke noe mye, men jeg kjøpte det jeg trengte. Ikke noe særlig mye mer å si om det.Lommebok, jeg kjøpte den på parfymelleØyenskygge, kjøpte også den på parfymelleNeglelakk fra Lancome, kjøpte også den på parymelle


Også måtte jeg jo legge ut min julegave fra Laura som jeg fikk idag, ble kjempe glad! Fikk også sjokolade hjerte og lipgloss! Bedre sent enn aldri♥... Ingen kommentarer

Bilder

Heisann♥♥

Nå så ligger jeg i senga og bare hører på rolige sanger. Det er helt sykt herlig at det er helg og jeg tenker sikkert at noe morsomt kommer til å skje. Idag så var jeg i byen med Ådne og Tuva, hvor jeg kjøpte litt småtteri. Var vell bare jeg som gikk å vimsa rundt mens de to andre blei litt lei kan jeg tenke meg. Men jeg er  veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, og jeg lager sannsynligvis ett innlegg om det senere i kveld. 

Det fikk forresten sånn midt i mellom i gymmen idag, om noen lurte. Jeg fikk vite av gymlæreren min at jeg var sikra en 5'er, men skulle vurdere litt mer. Jeg klarte alle øvelsene, men jeg klarte også å stoppe litt innimellom og tenke på hva jeg skulle gjøre neste. Jeg ble fornøyd da :) 

Jeg tok også noen bilder idag, eller egentlig bare for litt siden. De ble ikke så bra, for jeg hadde selvutløser og bare dreiv å kødda rundt. Så here you go:

Haha, det var jo ingen imponerende bilder det her da.. Men jeg koste meg litt med selvutløseren. Så håper dere likte bildene og så snakkes vi sikkert i kveld! Jeg må også få sagt at jeg er utrolig glad for de fine kommentarene jeg får! Det gjør meg utrolig glad♥♥♥2 kommentarer

Trøtt og sliten

Heisann!

Jeg er egentlig bare syykt sliten idag, når det gjelder alt egentlig. Uheldigvis for meg kan jeg ikke avslutte dagen enda, fordi jeg må først og fremst tøye godt fordi imorgen er det sånn turneprøve i gymmen, og jeg vil gjøre det kjempe bra! Jeg har gått på rytmisk sportsgymnastikk, og har fortsatt muligheten til å gjøre det jeg kunne gjøre før. Så jeg skal gjør mitt aller beste i morgen, og faktisk håpe på en 6'er. Jeg kan klare det om jeg vil! Det er ikke så veeldig vanskelig heller.
I timen idag, hadde læreren vår en like og dislike stempel, og jeg klarte å fortjene meg dislike, bad girl! Men jeg fikk også en like da, bare for å nevne det!

 

Men nå må jeg stikke, ønsk meg lykke til♥4 kommentarer

I dag

Heisann??

Beklager for at jeg ikke blogget tidligere på dagen! Jeg har i hvertfall vært med Ingeborg, Ådne og Kristian. Vi spiste pizza og drakk hjemmelaget iskaffe, noe som var veldig koslig. Vi gjorde i mye stort, bare satt og snakka og tok masse bilder. Det var stort sett det vi gjorde. Senere etter alle sammen hadde dratt, dro jeg til Mailin og jeg måtte hjelpe tanten min med å farge håret. Etter dette skal jeg sikkert gå å legge meg, jeg er utrolig trøtt for tiden. 

 

... Ingen kommentarer

Svar på spørsmålsrunden del 1

Er du en jente som er glad i gutter? Haha, ja jeg er veldig glad i gutter! Ganske guttegal må jeg si.

Beskriv drømmegutten. Hmm, kanskje litt høyere enn meg, litt muskler skader ikke, fine øyne, han må være snill, han må bry seg om meg, personlighet teller ganske mye! Også må han kanskje være litt kosete, og ikke så klein. Ikke sånn veldig mye mer enn det :)

Deiligste guttene i molde? Haha, nei det orker jeg ikke... Alt for mange!

Hva ser du først og fremst i en gutt? Jeg syns det er veldig viktig at han er snill og aksepterer meg for den jeg er. Jeg vil ikke ha en gutt som jeg må streve med å se pen ut for han, mer at han vil se meg uten sminke for å si det sånn.

Teiteste du har gjort? Det vet jeg faktisk ikke.. Jeg har gjort sånne småteite ting, men jeg er ikke sikker på hva det teiteste jeg har gjort er.

Har du dyr? Ja, jeg har 2 hunder og en katt :)


En av hundene mine, Mira. Hun har vært ganske mye med i bloggen, og jeg er kjempe glad i henne! Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Hun har på en måte vært der for meg når jeg har vært trist og lei meg, haha.

Har du fint hus? Vennene mine påstår at jeg har det.

Hva syns du om gutter som har ørering? Det passer til noen, men ikke alle.

Kan du ha "må gjøre" video? Ja, det kan jeg vell ha en gang i fremtiden.

Hvem er dine bestevenner? Jeg har mange bestevenner, men de jeg stoler av hele mitt hjerte på er Cornelia, Ingeborg og Henriette.

Kan du ta bilde av huset ditt uten fra. Å inni viss du gidder? Kan vell kanskje lage det i et eget innlegg :)

Har du beine og hvite tenner? De er sånn midt på treet hvite, jeg pusser de iallfall hver dag. De er også midt på treet når det gjelder beinhet.

Hvilken blogger leser du? Jeg leser, Tcmn, sophieelise, l0ve, auroramohn, betinabf, matholck, annijor, cornelialove, mylifeasent :) også stikker jeg iblandt innom noen blogger, så gjerne kommenter bloggnavnet ditt og jeg ser gjerne på den!

Hvilken program ser du på? Jeg har ikke sett på tv på evigheter, men jeg er heelt avhengig av pretty little liars, og så ser jeg på og si alt på mtv.

Hvor vil du bo hen? For øyeblikket så nyter jeg livet her i den lille byen, molde. Men jeg savner veldig Nesøya også ønsker jeg å bo i london.

Har du søsken? Jepp, jeg har en bror og en søster

Har du og Mailin hund, hvilken? Ja, vi begge har pomeranians

Kan du hvise boblebadet deres? Det kan jeg eventuelt gjøre når jeg kanskje skal filme litt av huset mitt som var etterspurt :)

Kan du hvise litt av huset ditt inne? Det ser veldig fint ut:-) Har svar på det før.

Hvilken kamra har du og hvor mye kostet den? Jeg har canon 1000D (?), jeg aner ikke hvor mye det kostet fordi jeg fikk det av pappa. Men det har ikke spesielt god kvalitet på det.

Hvilken tv har du og hvor mye kostet den? Om du mener på rommet mitt så står det HYUNDAI, og det kostet ca 3000, så den var ikke så dyr:)

Har Mailin fint rom? Jeg syns Mailin har et koselig og fint rom, men det hadde vært enda finere om hun ryddet det en gang i blandt.

Er Mailin snill? Mailin er veldig hyggelig og koselig når du først blir kjent med henne! Jeg er jo søskenbarnet hennes og hun har ikke noe imot å være litt rappkjefta mot meg, haha. Men vi er veldig gode og nære venner.

Kan du lage sminkevideo? Ja, det kan jeg gjøre om ikke så lenge.

Hvilken av vennene dine ville du tatt med på en øde øy? Jeg ville tatt med Tuva eller Ingeborg, for vi har det alltid gøy.

Er du god venn med Hanna og Ingvild Larsen tennøy? Ikke som jeg var da jeg gikk i 5.klasse, nei :) 

Trives du i molde? Jeg trives ganske godt i molde, ja.

Er du god venn med Ingeborg Lønseth? Ja, vi er bestevenner og jeg stoler 110 % på henne!

Hvem ble du først kjent med i 8.klasse? Julie, hege og sunniva

Trives du i 8.ende? Ja, det gjør jeg så absolutt

Liker du livet best i molde eller nesøya? For øyeblikket så nyter jeg livet i molde.

Tenkt til å drikke/snuse/røyke før du er 18 åår? Har ingen planer for det. Så nei :)

God venn med sander lerøen? Vi er venner :)

Hvor høy er du? Kan tenkte meg at jeg er 1.63

Har du er skuuuuummel katt? Haha, ja hun er nesten helt svart.

Savner du Nesøya? Ja jeg gjør vell det.

Hvordan har du det for tiden? Jeg har det helt supert! Takk som spør :)

Favoritt mat? Taco kanskje?

Da fikk jeg unnagjort noen spørsmål, og jeg tenker kanskje at jeg tar resten på video? Det er ikke forsent å spørre, men jeg vet ikke om jeg kommer til å ta med alle spørsmålene.4 kommentarer

3 favoritter i sminkemappen

Heisann!

Concealer fra Mary Kay

En concealer som jeg syns er veldig bra, og dekker helt supert! Du trenger ikke påføre mye for at den skal dekke, bare påføre litt på de områdene du vil dekke og den dekker. Jeg har hatt den i en god stund nå og den har fortsatt mye igjen. Så denne concealeren liker jeg veldig godt, og den anbefales!


Mascara fra Max Factor

Denne mascaraen er utrolig bra. Den klumper seg ikke, og vippene mine blir lange og fine. Jeg syns også det er veldig fint med fyldige vipper, så denne mascaraen passer perfekt for meg. Det var herlig å få tatt den i bruk igjen!


Bare minderals foundtation

Den gir frem glød i huden og dekker bra. Denne bruker jeg til vanlig og den er veldig bra. Det er en mineral foundation som er i pudderform. Du føler heller ikke at du har på masse med sminke. Den er nesten tom, så det er vell på tide å kjøpe seg ny.
5 kommentarer

spørsmåls runde

Jeg tenkte kanskje siden det er så lenge siden jeg har blogget og jeg har endra meg veldig mye, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmåls runde. Dere kan spørre om hva dere vil, og jeg kan prøve å svare så godt jeg bare kan. Jeg svarer på de fleste spørsmål, også svarer jeg i løpet av neste uke kanskje :) 

 12 kommentarer

Venner og kos

Heisann! Jeg kommer til å droppe å skrive om hvorfor jeg ikke har blogga på evigheter. Det er det samme hver gang, og jeg tror dere da har skjønt det. Ikke noe sånt trist som har skjedd for å si det sånn. 

Idag ble jeg vekka tidlig fordi vaskedamen vår skulle selvfølgelig vaske oppe først, og jeg måtte sprette opp og rydde rommet i full hastighet. Etter det dro jeg, mamma og pappa ned til Elkjøp for å kjøpe Ipad mini. Så etter det var jeg bare hjemme å fikset og sminka meg. Fordi jeg skulle nemlig spise på peppes pizza med herlige jenter klokka syv. Jeg dro til Ingeborg klokka 5 og snakka litt før vi skulle dra. Vi spiste pizza og dessert, eller bare noen av oss som orket dessert, en av dem var selvfølgelig meg. Så jeg kan jo gi dere en del bilder, så jeg ikke fortsetter og skrive om hele livet mitt.
Genser- Bikbok    Shorts- Tommy Hilfiger      Skjerf- Claire.dk <----- Bare en liten outfit
Jeg og Synne delte denne skjønnheten her

En takk til Live som tok gruppe bilde og fokuserte ganske bra på Sigrun, haha

 

Nå orker jeg ikke legge til flere bilder, håper dere likte bildene og det kommer nok enda et innlegg iløpet av kvelden!3 kommentarer

Hytta

Heisann♥

I helgen som var, var jeg på hytta med familien! Vi koste oss og bare slappa av, daff familie. Vi så mye på tv, men siden det ikke er internett på hytta, så måtte vi klare oss uten mobiler... stress sier jeg bare. På hytten vår er det ikke enda inne do, så vi må nøye oss med en utedo. Jeg prøvde å holde meg hver gang, for jeg hater nemlig utedoer, hvem gjør vell ikke det? Haha, nok om det, håper dere hadde en fin helg, for det hadde jeg!Fikk ikke til å laste ned flere bilder, så de kommer kanskje senere!

 

Snakkes♥4 kommentarer

Legger meg

Heisann!

Har ikke tenkt å skrive så mye, enn at jeg har vært med Mailin og vi hadde det kjempe gøy! Egentlig ikke, joda, neida,,, joda. Vi var på pcen og snakka litt. Jeg skal legge ut bilder fra hytta imorgen, så stay tuned! 

Dagens antrekk! Stramme og fine klær ...

 

Nattiii♥... Én kommentar

Hyttaa

Nå er jeg mest sannsynligvis på hytta og koser meg med familie. Vi kjøpte hytta vår i sommerferien en gang, veldig søt og liten. Koslig sted om man vil tilbringe tid med nære♥ Jeg tror denne helgen kommer til å bli kjempe koslig. Så her er noen bilder jeg tok igår:

Dette bildet tok jeg for litt siden.

 

Så blogges vi ♥ ... Ingen kommentarer

Bildedryss


Har ikke så særlig mye å si enn unnskyld for dårlig blogging.. igjen! 

Har vært veldig opptatt med skole og andre grunner, som jeg ikke skal gå inn på. Har kost meg mye i det siste, var for eksempel i byen med Mailin og Thea forrige helg hvor jeg kjøpte noen ting som jeg kanskje kan vise dere en annen gang. Og på søndagen dro jeg og pappa, på kamp for å se Rosenborg mot Molde. Gjett hvem som vant? MOLDE, haha. Må bare si at det er to forskjellige ting å være engasjert enn å være aggresiv! Rosenborg supporterne gjorde hærverk i Moldeby og var ikke noe hyggelige... Men skal heller ikke gå noe særlig inn på det. 

Jeg skal på hytta denne helgen og skal lage noen innlegg på forhånd. Så jeg er nok på hytta uten nettverk mens dere leser innleggene mine... Om jeg husker det, får lage et nå og et imorgen før jeg drar. Så snakkes vi! ... Ingen kommentarer

Lørdagskos

Heisann!

Akkurat nå sitter jeg å ser på filmen LOL og koser meg med potetgull og pepsi max. Elsker filmen jeg ser på! Har sett den rundt tre ganger nå. Miley Cyrus som er hovedpersonen inspirerer meg! Elsker sangene hennes, de er meningfulle og man kan faktisk gjenkjenne seg i en del av dem. I dag har jeg ikke gjort noe særlig spesielt enn å bare daffe hjemme med Mira. Egentlig veldig koslig, vi har vært hjemme i hele dag nesten, og nå er alle hjemme og ser på "skal vi danse". Ikke meg da...


Fant fram denne søte genseren til Mira hvor det står Marry X mas. Gleder meg utrolig til jul, gleder meg til julefølelsen og se julefilmer? Og selvfølgelig at Mira skal bruke genseren. Mormor sitter å strikker Marius genser til henne nå! Får også bruk for dem kan jeg tro! 

Ha en fin kveld videre, det skal jeg!2 kommentarer

Kjører kosestil

Heisann. 

Skolen idag var helt normal, og faktisk litt gøy! Har nettopp spist middag, og nå er det kosestil all the way. Skal bare chille hjemme, og kanskje bade litt også. Idag dro mamma og pappa til Liverpool som pappa ikke hadde noen anelse om. Siden pappa snart er 40 år, tenkte mamma å overraske han. Så nå har vi våre kjære besteforeldre som passer på oss! Skal bli kjempe koslig? 

Har forresten også tenkt å lage en rom video og sminkevideo, så stay tuned!


Min øyesminke idag. Hadde ikke på mascara, herlig!!

Pølsefingre...


3 kommentarer

Lite tid

Heisann. 

Beklager for veldig lite blogging atter en gang!

For en uke siden hadde vi høstferie hvor jeg dro til Nesøya i en uke. Kjempe kos å møte alle vennene mine igjen! Jeg bodde hos Cornelia hele oppholdet mitt på øya. Siden de hadde høstferie en uke før oss, ble jeg med dem på skolen. Mange tenker sikkert på hvordan jeg orka å bruke min fritid på å gå på skolen, og mitt svar til det er at det var helt utrolig gøy! Vi fulgte ikke så mye med i timen, det var helt utrolig mye latter! Hadde aldri ledd så mye på en god stund! Lekser trengte jeg heller ikke gjøre, og på tirsdagen ble jeg igjen hjemme hos Cornelia og sov til halv 3. Cornelia kom hjem til den tiden så det passet perfekt. Uthvilt til resten av hele uken. 

Når jeg kom hjem på fredagen hadde jeg 3 dager igjen å nyte ferien min og det var med familien. Vi fikk jo jacuzzi for 2 uker siden (?) så da prøvde jeg ut den også. Utrolig herlig å bare slappe av på kveldene i et varmt boblebad ute. Spesielt når det er kaldt ute, så kan jeg reise meg og stå i kulden og så ned igjen i det varme boblebadet♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Har også farget håret, veldiig fornøyd! 

Så var det skole på igjen! Lekser og lite søvn for meg... Heldig for meg at denne uken har gått utrolig fort. Jeg har vært veldig flink med leksene, øvd mye på prøver og føler at jeg kan mye om innholdet. Haha, sikkert kjedelig for dere å høre om mine lekser, så jeg stopper der. Jeg har iallfall hatt de 2 beste ukene i 2012 så langt! Har planer om å flytte tilbake til Nesøya om sin tid! Utrolig tøft å være unna de beste vennene jeg kan ha, men jeg takler det :P

Så er det litt bilder fra disse to ukene, har vært utrolig dårlig på å ta bilder. Tok nesten ingen på nesøya... men håper det går fint.


Fikk en HELLO KITTY parfyme av mamma som før koster 400 kr og nå 30 kr!! Beklager for dårlig bildetkvalitet...

Trykk på bildet ovenfor for å finne bloggen til Cornelia.Ommøblerte rommet mitt igår! Litt rotete da..


Min motivasjonsvegg!

Håper dere likte bildene så blogges vi snart♥

 2 kommentarer

sorry

Hallo! 

Sorry for at jeg ikke har blogget. Hatt så mye annet å gjøre, så jeg har vært ganske opptatt. Skal prøve å skjerpe meg. Men inatt overnattet jeg hos Mailin, som Thea også gjorde. I ett tiden var vi på vei opp til Tusten. Men Mailin og Thea hadde ikke hatt på seg nok klær, så de frøs og ville ned igjen. Men vi gikk jo halvveis. Nå skal vi snart spise middag så skal vi dra å tubbe!- June ♥... Én kommentar

Pakker til Nesøya !

Beklager for at jeg ikke har blogget, men har hatt mye på tankene! 

Imorgen drar jeg til Nesøya ♥ Har nettopp pakket og er klar for morgendagen. Jeg drar klokken 8 imorgen tidlig med mamma og pappa. Jeg skal ikke være med dem da. Mamma og pappa svipper meg av på Nesøya og de kjører videre til Oslo. Jeg skal sove med Cornelia, og jeg skal bli med henne på skolen for å møte de andre vennene mine også. Jeg har savnet alle sammen helt syykt mye! Skal bli så herlig å møte dem igjen. Jeg har også laget en "to do" liste over hva jeg har planlagt å gjøre på Nesøya. Sånn som å bade på kvelden og mye annet gøy! 

Vil også si at igår fikk vi endelig tuben vår, og den er på plass! Nå venter jeg bare på at vannet blir varmt nok til at jeg kan chille der før jeg drar imorgen! Det var sykt skummelt når de skulle sette den på plass, fordi de måtte løfte den med kran over huset og jeg var så redd for at den skulle falle ned...


Og så var den på plass! (vi har vasket den om noen lurte)

Ei som ikke vil at jeg skal dra♥ 4 kommentarer

Sov godt

Hei og god kveld! Skulle bare si at jeg blogger mer imorgen. Natta, og sov godt!... Ingen kommentarer

Muffins

Nå har jeg og noen venner lagd muffins! Vi følte oss kjempe flinke helt til vi fant når muffinsene var i ovnen at de ikke hadde egg i seg.. Så vi bestemte oss for å lage nye, begge smakte egentlig ganske godt. Men de med egg var selvfølgelig best! Har ikke noe mer på hjerte enn at det var kjempe koselig?

Skal også bare si at på fredag reiser jeg til Nesøya! Gleder meg helt sykt til å møte mine bestevenner! Vi skal ha det så gøy, og bare kose oss! De har høstferie nå, og vi i molde har ikke det før neste uke. Ærlig så syns jeg det blir kult å være med dem på skolen, skal sove mest hos Cornelia? Jeg må droppe skolen på fredag og det vil si at jeg også må droppe engelsk prøven, så jeg får ekstra til til å forberede meg. 

Her er noen bilder fra dagen:

 
En ganske dyp samtale..


Min rare søte søster..Hva syns dere?4 kommentarer

Pakke i posten!

Hejsann!

Unnskyld for lite oppdatering... Har vært skikkelig sliten. Igår trente jeg kettlebells med pappa, og etter det tok jeg meg en joggetur. Og idag gikk jeg og pappa opp til trollkirka (?). Sykt sliten sier jeg bare. 

På lørdag når jeg kom hjem fra Mailin, så jeg at lommeboken min hadde kommet! Jeg skrev om det tidligere at jeg hadde bestilt det på ebay. Men når jeg fikk det så var det lysere rosa. Sikkert pappa som hadde endra litt på det, for det fantes i forskjellige farger og jeg må si jeg er veldig fornøyd med fargen jeg fikk. Det kostet $6 og det er vell 36 kroner om jeg ikke tar feil. Det var iallfall sykt billig! Den kom ikke før om sånn 2-3 uker, men det gjorde ingenting for meg♥ Du kan bestille lommeboken HER. Om du blar lenger ned på linken jeg ga dere så finner dere lommeboken i andre farger. Den er ganske praktisk!

En fornøyd ikke særlig fin June♥

Og en søt liten Mira som jeg bare måtte legge ut♥♥

Hva syns dere?3 kommentarer

Endelig fredag!

SYKT AT DET ER FREDAG!!♥ 

Uken min har gått helt utrolig fort at det er helt sykt! Uansett om vi har hatt mye lekser, mange prøver har det gått så fort. Skulle trodd det var tirsdag eller noe. Jeg har iallfall ikke noe planer for helgen, jeg skal være hjemme å chille. Med mindre noe sykt kult skjer da. Har egentlig sovet til nå, når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg selvfølgelig rett til macen, men det var ikke internett så jeg tok meg en liten høneblund. Skal spørre mamma om vi kan kjøre på butikken å kjøpe litt godteri. Har ikke hatt så mye matlyst i det siste, men skjenner jeg må ha i meg noe søtt, GODTERI♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Her skal jeg se på film ikveld♥


Slenger også ut et bilde av meg og Laura♥ Har redigert litt, har så mange stygg hud :( Noen tips?

Har noen av dere fått Iphone 5? om ja, hvordan er den?3 kommentarer

Bildedryss

Unnskyld for lite blogging! Jeg har vært veldig opptatt med skole og prøver... Fikk 5+ i samfunnsfag, og er fornøyd, men tenker alltid at jeg kunne gjort det bedre og det kunne jeg også! Jaja... Nå skyper jeg med Cornelia og må snart gjøre ferdig en oppgave i norsk som skal innleveres imorgen. Føler meg utrolig flink som klarer å huske alt skolearbeidet! Er så mye jeg må huske at det nesten ikke er mulig! Men jeg har veldig dårlig hukommelse da... Her er iallfall noen bilder av uken min.
Elsker å gjøre lekser på loftstua! Er så stille♥


Men om pus kommer før, så får ikke jeg sitte der... 
Hvordan har uken deres vært så langt?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits