LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

...

Jeg har dessverre ikke blogget, men har hatt det kjempe gøy i helgen! Vært mye med Cornelia, rettere sagt hele tiden av helgen har jeg vært hos henne. Vi bestemte oss for å  filme med macenbooken hennes hele natten, haha. Jeg snakket selfølgelig i søvne..

Jeg MÅ serriøst få til headern snart. Kan ikke blogge uten det!  Så det blir vell endringer imorgen, emn ikke forvent noe, for jeg skriver hele tiden av jeg skal gjøre det, men det skjer aldri, haha. 


Hadde det litt morro med sminken min idag. Skulle teste ut hvordan jeg var med tynne bryn, ble ikke særlig særlig bra resultat. Alltid gøy å prøve seg ut.


Pappegøyen til Cornelia, Eddie! Alltid gøy å snakke med han. Han er flink til å lage fiselyder!2 kommentarer

Diverse

Idag har jeg vært med Celine, Cornelia og Henriette. Hver gang vi er sammen finner vi alltid på noe, enten sove, kødde, fighte, snakke og mye annet. Haha, vi tok Henriette sin Iphone og skrev inn koden hennes mange ganger, til slutt måtte hun vente i 1 time. Hun ble ikke så begeistret for det;) 

Senere dro Celine og Henriette hjem til seg selv mens jeg og Cornelia var på Sandvika og shoppet litt. Fant ikke noe særlig idag, men jeg fant en kjempe fint Iphone deksel som jeg kjøpte. Kjempe fornøyd ble jeg. 

Fant faktisk ladern til kameraet, og tok mange bilder av outfit og innkjøpet. Og når jeg var ferdig med å ta bilde så fant jeg ikke pluggen til macen.. Så sint som jeg ble. Men skal vell finne den imorgen. Så dere får nøye dere videre med Iphone kamera litt til. Har også fått noen til å tilby meg å lage en header, men skal ta noen nye header bilder til det. 


♥ Elsker det dekselet noe så sykt.


En hårsløyfe som jeg ikke fikk vist i går, men den er fra Vita.

Blogges♥... Ingen kommentarer

Endringer

Da har jeg endret design. Det skal komme seg etterhvert, men kan ikke lage header nå. Så tar vell kanskje en photo shoot med Cornelia imorgen, og ser hva som skjer. Jeg Håper at alt bli fint til slutt.  Ingen bilder dessverre...

 

hhhf
... Ingen kommentarer

Innkjøp

Idag har jeg vært på Sandvika storsenter med Cornelia. Var mye salg og var mye penger som ikke lenger tilhører med, altså jeg har kjøpt mye som jeg er fornøyd med. Vi gikk fram og tilbake til mange butikker, spesielt Gina Tricot og Cubus. Kjøpte også Smothie. 

Forresten så skal jeg til Freia sjokolade fabrikk. Har aldri vært der før, men skal dit med hele trinnet. Blir "kjempe" gøy å se hvordan de lager sjokolade, haha. Blir egentlig gøy, for sjokolade er nemlig en mine svakheter. Jeg kan ikke holde meg unna vist folk tilbyr. Men kan ikke spise alt for mye heller... 

Innkjøp:Jeans // Cubus, Tights (sammme, men forskjellig farger) // Cubus.


Shampo, Hårspray, Shampo og Balsam // Vita   Unngå self taningen.


David Beckham parfyme til pappa // Vita

Snakkes♥

 2 kommentarer

Planlegging

Akkurat nå sitter jeg å planlegger den siste bursdagen min som foreldrene mine betaler for, neste gang blir det sikkert kafé med gode venner.

Jeg elsker å planlegge. Skrive, tenke og når det gjelder det så er jeg veldig ryddig og vil at alt skal være perfekt. Når det gjelder rom så er jeg ikke like ryddig. Pappa er direktør på et Hotel og der er det et sånt diskotek der jeg skal feire bursdagen min. Gledeer meg.

Får sette veien mot senga. Jeg er kjempe trøtt. Vanligvis pleier jeg å være lys våken, men da var jeg vell veldig flink til å snu på døgnet. God natt.2 kommentarer

Wops

Jeg vet jeg ikke har blogget, men har hatt det kjempe koslig med Celine  og Cornelia. Fikk heller ikke tatt noen bilder...

Blir mye mer blogging denne uken. Kommer vell til å svare på spørsmåls runden, bare dere kommenterer litt til, så kommer den. Aner ikke om det blir i video eller i skrift, vi får vell se. kommer ann på humøret mitt og hvor ivrig macen min er på laste ned.


Gammelt bilder, fordi jeg suger i å ta nye. ... Én kommentar

They grow up

Valpene til Mira blir bare større og større. Først var de knøtt små å nå er de mye større, men det er en liten rase så dem er vell veldig liten i andres syn. Jeg har knyttet meg til en av valpene, den er veldig søt og spesiell. Synd at begge må dra ettervært.

Forresten så har jeg tenkt tenkt å forandre design, muligens i morgen. Jeg kan ikke fordra det designet som jeg har nå! Blir også veldig lei av den headern, men har fått noen fine forslag. Jeg bruker enten en av dem eller så lager jeg en selv, Cornelia har et bra redigerings program som hun sikkert kan lære bort til meg.... Ingen kommentarer

Øve!

Fikk høre av læreren at det kommer en samfunnsfag prøve om ikke så altfor lenge, så kan jeg vell øve på den. Jeg fikk skikkelig dårlig resultat på den forrige samfunns prøven. Denne gangen vil jeg virkelig få alt riktig.

Jeg er veldig glad i dette faget, men noen ganger blir jeg veldig distrahert, og andre ganger klarer jeg bare å ikke huske hva jeg nettopp har lest.

Mira hjelper meg, alltid... Ingen kommentarer

Spørsmåls runde

Yes, da skal jeg ha en spørsmåls runde. Jeg vet at jeg ikke har laget ferdig "Må gjøre videoen", men den kommer en eller annen gang. Men denne gangen skal jeg svare, når dere er ferdig. Vet ikke når jeg svarer, dere må vell kommentere først.13 kommentarer

Noe dere kanskje ikke visste

Jeg skal skrive om noe dere kanskje ikke visste om meg. Vet ikke hvor mye jeg skriver, men here we go!

1. Jeg  HATER edderkopper

2. Jeg bruker sminke daglig

3. Jeg elsker å sminke meg, uansett om jeg ikke ikke er noe særlig god i det.

5. Jeg er forelsket

6. Jeg har blitt kalt ting på skolen som såret meg virkelig, men har ikke gjentatt seg den dag i dag. Har gjort opp.

7.  Jeg har den gamleste Macbooken, men skal kjøpe Macbook pro.

8. Jeg går i 7. klasse

9. Jeg har og ER kjempe stor fan av MIchael jackson, men digger også Justin bieber.

10.  Jeg har 5 dyr, Hund: Mira, Miro, Mille og Vanille, de er Pomeranians. Og en katt, Pus.

11. Jeg har en bror, Isak. En søster, Lisa.

12.Mammaen min heter Elin, hun sluttet interiør butikken Riviera Maison.

13. Pappaen min heter Terje, han er direktør på Thon Hotel.

14. Jeg har en Iphone 4.

15. Jeg har vært blond, men er orginal brunette.

16. " Hellecats" er favoritt programmet mitt.

Lenge siden. Men myk var jeg!2 kommentarer

Innkjøp

Skal legge ut noen bilder av det jeg kjøpte i juleferien. Digget alt! Mamma og pappa ga meg en førgave til bursdagen min, 2000 kroner til klær! Hysterisk glad jeg ble. Jeg kjøpte noe på salg og noe ikke, enjoy.

Jeg har litt til å vise, men det er til vask.... Ingen kommentarer

Nyttårs Bilder

Jeg har ikke blogget på lenge! Men noe jeg kan si er at jeg har virkelig kost meg i juleferien. Så kommer noen bilder, ikke særlig mange.


... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits