LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

svarer på spørsmål

Her kommer svar på spørsmålene dere sendte inn, del to. Håper dere liker den!

 ... Ingen kommentarer

Sweet dreams

Heisann!

Skal legge meg nå, så jeg er opplagt til imorgen. Håper dere har hatt en vidunderlig dag, og sov godt♥
... Ingen kommentarer

Nesøya

Heisann♥

På torsdag ankom jeg til nesøya hvor jeg først og fremst møtte cornelia. Det var utrolig koslig å se henne igjen. og ikke minst få være hos henne. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi nettet til Cornelia ikke har funket, men nå er alt fint. I dag dro vi til Sandvika, og ikke gjorde noe stort. Vi kjøpte litt småtteri og dro videre til Mathias, det var utrolig koslig! Vi så filmen old school, men vi fikk ikke sett den ferdig fordi vi måtte dra hjem. Det er vell på tide å legge seg nå, for i morgen drar jeg ikke så alt for sent. Har heller ikke tatt noen bilder før nå, lover å forbedre meg på det♥

 
Håper dere har hatt en fin helg så langt, og håper dere får en fin helg videre!... Én kommentar

Filmkveld med de beste

Heisann.

Klokke sånn ca i 6 tiden ankom jeg, Synne, Sigrun, Tuva, Ingrid og Rikke til Thea mathilda, hvor Live og Ingeborg var. Vi spiste først taco, med kos og snakking! Senere dro vi ned for å se på film, jeg husker ikke helt hva filmen heter, men den var veldig spennende. Mye hyling og kommentarer under filmen sier jeg bare. Jeg koste meg utrolig mye, og det tror jeg de andre jentene også gjorde. 

Det er bare herlig når det er oss jentene i blandt. Så vi kan snakke om ting, og bare ha det super koslig. Så dette kommer nok til å skje oftere kan jeg tenke meg. Jeg tok ikke så forferdelig mange bilder under tiden da vi var der, men jeg har noen som dere kan få se. Bedre enn ingenting♥
Haha, dette bildet er bare sååå episk!3 kommentarer

Ingen kul overskrift

Heisann.

Beklager for null blogging, men jeg var ganske så opptatt i går. Det brae er jo at jeg er tilbake! Jeg har ikke gjort noe spesielt heller, bare øvd til prøver, og litt annet forskjellig som ikke er noe interresant. Jeg var i byen på lørdag hvor jeg kjøpte en ganske fin genser på bikbok. Har ingen fine bilder av den nå, men jeg kan eventuelt ta bilder med den på imorgen.
Haha, må jo bare fortelle noe litt vittig. En  venn av meg, Tuva klarte å tro at dette var håndkrem som fikk henne til å vill smøre det på henda hennes. Også idag på skolen, var hun knallbrun, rettere sagt oransje på henda. Så man kunne se et stoooort skille. Den jenta er rar♥

... Én kommentar

Innkjøp

Nå har jeg nettopp tatt bilder av innkjøpene og jeg må si jeg var veldig fornøyd :) Jeg kjøpte ikke noe mye, men jeg kjøpte det jeg trengte. Ikke noe særlig mye mer å si om det.Lommebok, jeg kjøpte den på parfymelleØyenskygge, kjøpte også den på parfymelleNeglelakk fra Lancome, kjøpte også den på parymelle


Også måtte jeg jo legge ut min julegave fra Laura som jeg fikk idag, ble kjempe glad! Fikk også sjokolade hjerte og lipgloss! Bedre sent enn aldri♥... Ingen kommentarer

Bilder

Heisann♥♥

Nå så ligger jeg i senga og bare hører på rolige sanger. Det er helt sykt herlig at det er helg og jeg tenker sikkert at noe morsomt kommer til å skje. Idag så var jeg i byen med Ådne og Tuva, hvor jeg kjøpte litt småtteri. Var vell bare jeg som gikk å vimsa rundt mens de to andre blei litt lei kan jeg tenke meg. Men jeg er  veldig fornøyd med det jeg har kjøpt, og jeg lager sannsynligvis ett innlegg om det senere i kveld. 

Det fikk forresten sånn midt i mellom i gymmen idag, om noen lurte. Jeg fikk vite av gymlæreren min at jeg var sikra en 5'er, men skulle vurdere litt mer. Jeg klarte alle øvelsene, men jeg klarte også å stoppe litt innimellom og tenke på hva jeg skulle gjøre neste. Jeg ble fornøyd da :) 

Jeg tok også noen bilder idag, eller egentlig bare for litt siden. De ble ikke så bra, for jeg hadde selvutløser og bare dreiv å kødda rundt. Så here you go:

Haha, det var jo ingen imponerende bilder det her da.. Men jeg koste meg litt med selvutløseren. Så håper dere likte bildene og så snakkes vi sikkert i kveld! Jeg må også få sagt at jeg er utrolig glad for de fine kommentarene jeg får! Det gjør meg utrolig glad♥♥♥2 kommentarer

Trøtt og sliten

Heisann!

Jeg er egentlig bare syykt sliten idag, når det gjelder alt egentlig. Uheldigvis for meg kan jeg ikke avslutte dagen enda, fordi jeg må først og fremst tøye godt fordi imorgen er det sånn turneprøve i gymmen, og jeg vil gjøre det kjempe bra! Jeg har gått på rytmisk sportsgymnastikk, og har fortsatt muligheten til å gjøre det jeg kunne gjøre før. Så jeg skal gjør mitt aller beste i morgen, og faktisk håpe på en 6'er. Jeg kan klare det om jeg vil! Det er ikke så veeldig vanskelig heller.
I timen idag, hadde læreren vår en like og dislike stempel, og jeg klarte å fortjene meg dislike, bad girl! Men jeg fikk også en like da, bare for å nevne det!

 

Men nå må jeg stikke, ønsk meg lykke til♥4 kommentarer

I dag

Heisann??

Beklager for at jeg ikke blogget tidligere på dagen! Jeg har i hvertfall vært med Ingeborg, Ådne og Kristian. Vi spiste pizza og drakk hjemmelaget iskaffe, noe som var veldig koslig. Vi gjorde i mye stort, bare satt og snakka og tok masse bilder. Det var stort sett det vi gjorde. Senere etter alle sammen hadde dratt, dro jeg til Mailin og jeg måtte hjelpe tanten min med å farge håret. Etter dette skal jeg sikkert gå å legge meg, jeg er utrolig trøtt for tiden. 

 

... Ingen kommentarer

Svar på spørsmålsrunden del 1

Er du en jente som er glad i gutter? Haha, ja jeg er veldig glad i gutter! Ganske guttegal må jeg si.

Beskriv drømmegutten. Hmm, kanskje litt høyere enn meg, litt muskler skader ikke, fine øyne, han må være snill, han må bry seg om meg, personlighet teller ganske mye! Også må han kanskje være litt kosete, og ikke så klein. Ikke sånn veldig mye mer enn det :)

Deiligste guttene i molde? Haha, nei det orker jeg ikke... Alt for mange!

Hva ser du først og fremst i en gutt? Jeg syns det er veldig viktig at han er snill og aksepterer meg for den jeg er. Jeg vil ikke ha en gutt som jeg må streve med å se pen ut for han, mer at han vil se meg uten sminke for å si det sånn.

Teiteste du har gjort? Det vet jeg faktisk ikke.. Jeg har gjort sånne småteite ting, men jeg er ikke sikker på hva det teiteste jeg har gjort er.

Har du dyr? Ja, jeg har 2 hunder og en katt :)


En av hundene mine, Mira. Hun har vært ganske mye med i bloggen, og jeg er kjempe glad i henne! Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten henne! Hun har på en måte vært der for meg når jeg har vært trist og lei meg, haha.

Har du fint hus? Vennene mine påstår at jeg har det.

Hva syns du om gutter som har ørering? Det passer til noen, men ikke alle.

Kan du ha "må gjøre" video? Ja, det kan jeg vell ha en gang i fremtiden.

Hvem er dine bestevenner? Jeg har mange bestevenner, men de jeg stoler av hele mitt hjerte på er Cornelia, Ingeborg og Henriette.

Kan du ta bilde av huset ditt uten fra. Å inni viss du gidder? Kan vell kanskje lage det i et eget innlegg :)

Har du beine og hvite tenner? De er sånn midt på treet hvite, jeg pusser de iallfall hver dag. De er også midt på treet når det gjelder beinhet.

Hvilken blogger leser du? Jeg leser, Tcmn, sophieelise, l0ve, auroramohn, betinabf, matholck, annijor, cornelialove, mylifeasent :) også stikker jeg iblandt innom noen blogger, så gjerne kommenter bloggnavnet ditt og jeg ser gjerne på den!

Hvilken program ser du på? Jeg har ikke sett på tv på evigheter, men jeg er heelt avhengig av pretty little liars, og så ser jeg på og si alt på mtv.

Hvor vil du bo hen? For øyeblikket så nyter jeg livet her i den lille byen, molde. Men jeg savner veldig Nesøya også ønsker jeg å bo i london.

Har du søsken? Jepp, jeg har en bror og en søster

Har du og Mailin hund, hvilken? Ja, vi begge har pomeranians

Kan du hvise boblebadet deres? Det kan jeg eventuelt gjøre når jeg kanskje skal filme litt av huset mitt som var etterspurt :)

Kan du hvise litt av huset ditt inne? Det ser veldig fint ut:-) Har svar på det før.

Hvilken kamra har du og hvor mye kostet den? Jeg har canon 1000D (?), jeg aner ikke hvor mye det kostet fordi jeg fikk det av pappa. Men det har ikke spesielt god kvalitet på det.

Hvilken tv har du og hvor mye kostet den? Om du mener på rommet mitt så står det HYUNDAI, og det kostet ca 3000, så den var ikke så dyr:)

Har Mailin fint rom? Jeg syns Mailin har et koselig og fint rom, men det hadde vært enda finere om hun ryddet det en gang i blandt.

Er Mailin snill? Mailin er veldig hyggelig og koselig når du først blir kjent med henne! Jeg er jo søskenbarnet hennes og hun har ikke noe imot å være litt rappkjefta mot meg, haha. Men vi er veldig gode og nære venner.

Kan du lage sminkevideo? Ja, det kan jeg gjøre om ikke så lenge.

Hvilken av vennene dine ville du tatt med på en øde øy? Jeg ville tatt med Tuva eller Ingeborg, for vi har det alltid gøy.

Er du god venn med Hanna og Ingvild Larsen tennøy? Ikke som jeg var da jeg gikk i 5.klasse, nei :) 

Trives du i molde? Jeg trives ganske godt i molde, ja.

Er du god venn med Ingeborg Lønseth? Ja, vi er bestevenner og jeg stoler 110 % på henne!

Hvem ble du først kjent med i 8.klasse? Julie, hege og sunniva

Trives du i 8.ende? Ja, det gjør jeg så absolutt

Liker du livet best i molde eller nesøya? For øyeblikket så nyter jeg livet i molde.

Tenkt til å drikke/snuse/røyke før du er 18 åår? Har ingen planer for det. Så nei :)

God venn med sander lerøen? Vi er venner :)

Hvor høy er du? Kan tenkte meg at jeg er 1.63

Har du er skuuuuummel katt? Haha, ja hun er nesten helt svart.

Savner du Nesøya? Ja jeg gjør vell det.

Hvordan har du det for tiden? Jeg har det helt supert! Takk som spør :)

Favoritt mat? Taco kanskje?

Da fikk jeg unnagjort noen spørsmål, og jeg tenker kanskje at jeg tar resten på video? Det er ikke forsent å spørre, men jeg vet ikke om jeg kommer til å ta med alle spørsmålene.4 kommentarer

3 favoritter i sminkemappen

Heisann!

Concealer fra Mary Kay

En concealer som jeg syns er veldig bra, og dekker helt supert! Du trenger ikke påføre mye for at den skal dekke, bare påføre litt på de områdene du vil dekke og den dekker. Jeg har hatt den i en god stund nå og den har fortsatt mye igjen. Så denne concealeren liker jeg veldig godt, og den anbefales!


Mascara fra Max Factor

Denne mascaraen er utrolig bra. Den klumper seg ikke, og vippene mine blir lange og fine. Jeg syns også det er veldig fint med fyldige vipper, så denne mascaraen passer perfekt for meg. Det var herlig å få tatt den i bruk igjen!


Bare minderals foundtation

Den gir frem glød i huden og dekker bra. Denne bruker jeg til vanlig og den er veldig bra. Det er en mineral foundation som er i pudderform. Du føler heller ikke at du har på masse med sminke. Den er nesten tom, så det er vell på tide å kjøpe seg ny.
5 kommentarer

spørsmåls runde

Jeg tenkte kanskje siden det er så lenge siden jeg har blogget og jeg har endra meg veldig mye, så tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmåls runde. Dere kan spørre om hva dere vil, og jeg kan prøve å svare så godt jeg bare kan. Jeg svarer på de fleste spørsmål, også svarer jeg i løpet av neste uke kanskje :) 

 12 kommentarer

Venner og kos

Heisann! Jeg kommer til å droppe å skrive om hvorfor jeg ikke har blogga på evigheter. Det er det samme hver gang, og jeg tror dere da har skjønt det. Ikke noe sånt trist som har skjedd for å si det sånn. 

Idag ble jeg vekka tidlig fordi vaskedamen vår skulle selvfølgelig vaske oppe først, og jeg måtte sprette opp og rydde rommet i full hastighet. Etter det dro jeg, mamma og pappa ned til Elkjøp for å kjøpe Ipad mini. Så etter det var jeg bare hjemme å fikset og sminka meg. Fordi jeg skulle nemlig spise på peppes pizza med herlige jenter klokka syv. Jeg dro til Ingeborg klokka 5 og snakka litt før vi skulle dra. Vi spiste pizza og dessert, eller bare noen av oss som orket dessert, en av dem var selvfølgelig meg. Så jeg kan jo gi dere en del bilder, så jeg ikke fortsetter og skrive om hele livet mitt.
Genser- Bikbok    Shorts- Tommy Hilfiger      Skjerf- Claire.dk <----- Bare en liten outfit
Jeg og Synne delte denne skjønnheten her

En takk til Live som tok gruppe bilde og fokuserte ganske bra på Sigrun, haha

 

Nå orker jeg ikke legge til flere bilder, håper dere likte bildene og det kommer nok enda et innlegg iløpet av kvelden!3 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits