LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Barnevakt

Heisann!

I sta passet jeg og Mailin Isak og Johannes. Vi spiste nachos og pizza med brus og potetgull. Ganske koslig helt til festen under gikk litt langt. Ikke sånn veldig syke greier, bare litt irriterte naboer og etterhvert kom politiet, men de kom for sent før alle hadde dratt. Liker litt sånn spenning i hverdagslivet, hehe.

Haha, Waldemart!
... Ingen kommentarer

spatid

Heisann

I dag har jeg egentlig ikke gjort stort, uten om å prøve å lære broren min å stå på ski. Og noen lurte så gikk det rett til he%*#§e... Han var sur og gretten, og vi klarte ikke fullføre løypa engang. Endte med at jeg og han tok veien hjemover i surhet. Jeg har også brukt tiden min idag på lage en liten hundehage til hundene som jeg bare kan sette oppi, når jeg ikke orker å gå lang tur med. 

Nå sitter jeg og Mailin på mac'en og bare gjør ingenting. Har en liten sånn spakveld, hvor jeg pleier mitt urene ansikt, hehe. Vi har tenkt til å se noen episoder av pretty little liars. Også lurte jeg på om noen av dere viste hvor man kan se sesong 4? Er så og si desperat, programmet er et avhengighetsprogram, og jeg er definitivt avhenging!


Hva har du gjort idag? Vet du hvor man får sett sesong 4 av PLL?... Én kommentar

Tv & kos

Hola!

I det siste har jeg ikke orket å blogge, ble syk i helgen og det var jo ikke noe chill. Nå sitter jeg å ser på mitt favoritt program, disney channel og drikker kakao. Lagde meg noe god mat, og skal bare nyte kvelden! Skal begynne å blogge masse oftere, men jeg vil gjerne vite hva dere vil jeg skal blogge om. Så det hadde vært flott om dere kom med noe forslag♥
2 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits