LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Kjedelig

Har absolutt ingenting å gjøre akkurat nå. Jeg ligger egentlig bare i sengen å chiller med musikk og sånt. Skal ut å jogge senere så får jeg iallfall gjort noe.

Jeg kjenner at jeg blir litt små irritert av ting som skjer rundt meg, når det gjelder venner. Noen sier ting som ikke er sant, noen er litt vanskelig å deale med... Jeg sier at jeg ikke er irritert til noen, men inni meg får jeg lyst til å slå noe, hehe. Ting blir sikkert bedre.... Håper jeg.
Igår var jeg ute å gikk/jogget en laaang tur med Henriette, og vi så et rååådyr, sett det to ganger på rad, er litt spesielt for meg, haha.

Digger bilde av Mira og Henriette.

Forflyttet meg opp til soffaen til Mira og
Pus, chill.... Ingen kommentarer

Hell yeah!

Nå er det endelig PÅSKEFERIE! Ingen bekymringer, bare sove og kose meg med folk. Jeg kommer til å savne skolen da... Hvem er det jeg prøver å lure, selvfølgelig gjør jeg ikke det. Nå skal jeg ut å jogge med Henriette og hundene, chiiil:)

Klar for å sove lenge imorgen.... Ingen kommentarer

Påskeferie

Gleder meg noe inderlig til å få påskeferie. Jeg har ikke så mange planer, men tror jeg enten tar flyet til molde, eller så blir jeg med Cornelia til hytta. En ting er sikkert, og det er at jeg skal storkose meg to the max. Tror ikke jeg kommer til å spise noe mye godteri i påskeferien, for jeg er veldig opptatt av å trene og få et godt resultat av kroppen. Så jeg skal pushe meg selv opp neste uke å jogge og trene så mye som mulig. Jeg jogget en god tur med Mira i dag, og jeg kjenner at jeg blir mindre andpusten for hver gang jeg jogger/ gå. Så jeg kommer meg i form.

Jeg har forresten fått enda en hund. Hun heter Selma. Vi solgte den svarte pomeranian vår, Miro. Han og Mira var ikke en bra kombinasjon. Miro tisset ovealt, og hele han ble et irritasjons moment. Så dett var best å selge han, men jeg lager heller et innlegg om det senere, for nå skal jeg ta meg en god varm dusj.


Har ikke noe bilder av hva jeg har gjort idag, så det...... Ingen kommentarer

Healthy girl

Kom hjem fra jogging for 2 timer siden . Var litt småsliten, men mira derimot, hun løp jo hele turen! Jeg skal spise skikkelg sunt framover. Jeg skal ikke spise smågodt i helgene, bare spise popcorn og portegull. Må ha noe å kose meg med.

Sitter å spiser appelsin og banan, men må stikke nå. Skal se paradise Hotel.
Grunnen til at jeg skrev dette så sent, var fordi mobilen klikka, og ja jeg blogger nå på iPhone.3 kommentarer

Sprek

Nå skal jeg og mira ut å jogge. Pleier vanligvis å jogge hver dag, men har ikke vært så flink til det i det siste. Bare et lite innlegg.... Ingen kommentarer

Vi henger med hverandre

Jeg og Cornelia har jo på et sånt bånd så vi ikke kan gå noen steder uten hverandre. Vi har faktisk klart å gå mye med det, og selvfølgelig er det bare for morro. Bare et sånt rart prosjekt. Haha, blir noen ganger uenige på hvor vi skal gå, så får litt vondt i hoften.... Ingen kommentarer

Outfit

Skal bare vise dere en outfit nå. Litt kjedelig outfit, men det er det eneste jeg har å blogge om nå.

Skal også bade med Cornelia og noen kompiser idag. Jeg er sånn badoholiker. Vist jeg først bader en første gang, så kommer det aldri til å bli den siste, bader skikkelig myyye.
Jeg skal lage et par videoblogger framover, men må finne ut hvordan jeg legger den ut.

Skjorte fra urban
Bukse fra Cubus... Ingen kommentarer

I survived

Jeg overlevde mitt lengste mars bad ute. Jeg sa at om jeg ikke blogget mer idag, så var jeg død.... Men jeg overlevde!! Vi duppet først på stranden ved mitt hus, men det er utrolig mye tang der for tiden så vi dro til et sted som heter hvamodden. Vi tok med oss Mira, smoothie, kjeks og et pledd. Jeg tok også med meg skolesekken. Er så leksenerd, må ha alle leksene ferdig, haha.

Jeg og Cornelia brukte en god stund på å komme oss uti, mens Matilde filmet sto vi å skrek og klagde på hvor kaldt det var. Jeg hadde bo lovet meg selv å bade, så det var best å bare gjøre det med en gang. Brukte noen flere minutter å manne meg opp. Ettervhvert svømte jeg! Stolt.

Fooornøøyd;)... Ingen kommentarer

On my way

Nå er jeg snart på vei til..... Sjøen! Yeas, solen er nå borte og jeg har lovet meg selv å bade, så om jeg ikke blogger lenger er det fordi jeg er død. Hade.

Vist du lurer på hva det benet er, så er det Cornelia.

Jeg er sunnere en Matilde, Pepsi Max er drikken;)... Ingen kommentarer

Bade

Jeg og Cornelia var ute å bada klokken halv 9 Igår, og vi tok masse bilder. Idag så blir det meeeer bading fordi at det er full sol ute. Vi skal ta mange bilder idag også.

Jeg og Cornelia har laget et prosjekt. Vi har lagt sånn parbånd rundt hoftene våre og vi må ha det i hele dag, vell så lenge som vi holder ut.... Gnager litt i hofta siden Cornelia driver å drar meg overalt.... Ingen kommentarer

Chiller

Hei søte lesere. Jeg har utrolig dårlige overskrifter, men det får vell bare gå. Nå sitter jeg bare og chiller med Cornelia. Vi skal ut og baaaaade!! Så det blir en film av det.... Ingen kommentarer

Vaffeldagen

Idag er det vaffeldagen, og selvfølgelig lager mamma vafler og smoothie!
Jeg har bare vært hjemme å chilli så langt, men senere skal jeg sikkert ut:) ikke noe mer å si egentlig.

Snakkes... Ingen kommentarer

Kunst og håndverk

Iblant kan kunst og håndverk være noe dritt. Jeg må sy, jeg må gjøre ting med hendene... Jeg må selv si at jeg er litt god til å bruke hendene, men å sy for hånd er noe dritt! Bare et sånt random innlegg;)

Men så er det snart helg, såååååå tommel opp!!!... Ingen kommentarer

Outfit

Heisann søte lesere. Nå skal jeg bare vise dere min outfit idag. Jeg skal overnatte hos Cornelia idag, kanskje. Er i litt sånn små irritert over alt og ingenting idag, men har så gode venner som kvikker meg opp.

Genser fra Cubus

Tights fra Cubus

Sånn sminket jeg meg idag.2 kommentarer

:D

Nå sitter jeg hjemme i soffaen og bare chiller Max. Jeg har tatt meg tid til å sminke meg og jeg ble fornøyd:) jeg sminket egentlig bare øynene, så det så.

Jeg har nettop vært ute og gått en lang runde med Mira. Dagens trim, klarte å overvinne frykten min med å gå gjennom skogen i mørket, hater å gå alene om kvelden. Fikk litt hjelp av iPhone lyset...

Ville også bare si at jeg kommer til å blogge mye framover. Jeg har jo ikke blogget på måneder. Kanskje kommer jeg meg en konkurranse, who knows? Det kommer et i innlegg rett etter dette, er i skikkelig skrivehumør idag!

Mira er sliten etter en lang tur.
Vi snakkes:D... Én kommentar

Hestesund

Snart skal jeg og Cornelia til en sånn Strand som heter hestesund og bade. Er overraskende varmt i vannet, liksom i mars. Er litt overskya nå, men får håpe det løsner seg litt.

Fant pus på fuglehuset...

Bestfriends liksom

Tuppa

Outfit for idag:)

Fra friis... Ingen kommentarer

Armeriddere

Nå har jeg laget armeriddere. Må si det er noe av det beste jeg har smakt! Jeg elsker det virkelig.

Jeg har idag vært på stranda og øvd på prøve med noen kompiser. Vi skal ha samfunnsfag prøve imorgen, og jeg tipper på at resultatet ikke blir noe bra. Jeg får ikke noe av det jeg pigger inn i hodet.

Jeg har lagd en innkjøps video til dere, men er ikke sikker på hvordan jeg laster den inn her på bloggen. Så et lite spørsmål til dere fra meg, når jeg har IMovie og jeg skal laste den inn på YouTube og så videre inn på bloggen. Hvordan gjør jeg det? Setter pris på svar så fort som mulig.


Love it!
Snakkes søte lesere, om jeg fortsatt har noen...... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits