LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Tacokveld

Hejsann. Jeg ankom molde på lørdag kveld. Og jeg må si at det er herlig å være tilbake! Jeg Har kost meg så langt, og jeg er nå med Mailin og Mia. Vi passer på Lillebroren til Mailin, Johannes.  Jeg har i dag vært i byen og handlet løsvipper. Har  ikke mere å skrive om, men oppdaterer dere kanskje litt senere i kveld. Når vi er med Mailin så går alltid tiden fort.

 


Disney Channel, FILM♥
Blogges3 kommentarer

Pakker

Beklager for lite blogging. Idag har vært en jævli dag, Er skikkelig støl, har vondt i bena, og er skikkelig trøtt. Alt dette på grunn av en skikkelig hard treningsøkt på onsdag...

Jeg pakker nå til Molde. Jeg drar i morgen og blir der resten av neste uke, skal bli skikkelig chill. Dropper skolen i tre dager, og har fri i to dager. Jeg må jo selfølgelig gjøre lekser, vi har jo særoppgave. Verdensprosjekt... Skal skrive om Thailand. Har mange planer for imorgen, først står jeg opp tidlig for å bli med pappa å trene, så drar jeg til Sandvika for å kjøpe sko, og videre for å kjøpe et par bukser til jeg drar til Molde. Jeg lager kanskje en video om det. Jg MÅ ha med macen min til Molde.

Forresten så vurderer jeg å ha en konkurranse i framtiden. Jeg må bare få lønn, som er den 8. Mai. Men jeg får også månedes lønn av foreldrene min den 1. Mai. Så da drar jeg sikkert å kjøper noe kult til bloggen. Høres det bra ut??

Fikk DKNY parfyme av pappa, da han kom hjem fra liverpool. Ble kjempe glad!

Vil også anbefale dette pudderet. Er fra "the body shop" og fikk det av beste Cornelia!... Én kommentar

Trening

Nå har jeg kommet hjem fra trening, tatt meg en dusj, og lagd meg noe god mat. Jeg jobbet i går, startet 16.00 og ble ferdig 23.00. Den følelsen når man er ferdig, man kan dra hjem å legge seg, og senere få lønn for det jeg har gjort. Jeg jobbet i et bryllup, så det var ganske koslig. Mange hyggelige folk.

Kveldsmaten min. NAM!... Én kommentar

Min bestevenn

Hejsann. Jeg fikk litt inspirasjon av Esther, så jeg tenkte å blogge om min bestevenn Cornelia

Helt siden jeg flyttet hit til Nesøya, som er for litt mer enn 1 og et halv år siden, ble jeg godt tatt imot på skolen av Cornelia. Vi hadde mye til felles, skrekkfilmer, sminke, gutter, dyr osv. Vi fant på utrolig mye sammen, helt til det kom noen andre inn i bildet (nevner ikke navn). Vi alle sammen begynte å henge mye med hverandre, og det ble mindre Cornelia og June. Selvfølgelig var det kjempe gøy å være sammen alle sammen, men det ble i blandt noen krangler og en god del drama. En ond rund sirkelig havnet vi i. Jeg skal ikke gå så mye inn på det, så nå skyver jeg det bort. 

Nå igjen er det veldig mye oss igjen, og det er jeg utrolig glad for. Vi gjør nesten alt sammen. Vi er jo som søstre for hverandre, og det kan bringe mye krangler:) Men noe som jeg tror jeg vet er at vi kommer til å ha mye kontakt i framtiden. Nå som jeg flytter til molde, så blir det ikke like mye oss to. Så vi kommer til å besøke hverandre veldig ofte, og det har jeg lovet meg selv. Jeg kommer alltid til å stole på Cornelia, uansett hva. For jeg vet at hun ikke svikter meg. 

Noen bilder fra både mac og kamera:

Snakkes da.  2 kommentarer

Outfit

Sånn ser jeg ut idag, klar for kino snart!... Ingen kommentarer

Følg meg

Hej, beklager for lite blogging. Jeg håper at noen av dere kan følge meg, og jeg følger sikkert tilbake, klokken 18.00 skal jeg og noen venner på kino! Koslig altså.

Er ikke så flink til å twitre, men på instagram er jeg mer aktiv;)... Ingen kommentarer

Forever alone

I det siste nå, har jeg bare vært hjemme i helgene på kveldene. Føler rett og slett for å ikke gjøre noe. Er jo egentlig ganske koslig å bare være litt for seg selv, for det trenger jeg.

Jeg vil også si at jeg setter utrolig pris på de søte kommentarene jeg får. Jeg blir glad når jeg ser dem, det gjør dagen min mye bedre.:D

Sitter å redigerer et bilde av meg da jeg var på vei til å bli blond, der var jeg gul. Forresten så lurte jeg på hvilken farge jeg passer beste med, jeg skal til frisøren på torsdag neste uke, for å freshe håret mitt litt, og jeg skal farge det. Savner faktisk det blonde håret litt, men håper ikke mamma ser dette fordi hun brukte LANG tid på å farge håret mitt...

Nå skal jeg kose meg med Jersey shore, hade... Ingen kommentarer

Vilmarksmessen

Nå er jeg på Vilmarksmessen med cornelialove. Vi har sett på mye rart, tatt sånn fotspa, men oppdaterer dere senere.

Så på alpakka utstilling eller noe.... Ingen kommentarer

Alternativer

Jeg finner ikke noe særlig å blogge om, så jeg lurte på om noen av dere kunne komme opp med noe så jeg kunne blogge om. Om jeg for eksempel video eller ikke. Kom med alt dere tenker jeg kunne gjort:)

Skal forresten trene nå... Én kommentar

Fredags kos

Nå er jeg på butikken og skal kjøpe godteri. Jeg skal være med noen venner, så det blir koslig. Jeg skal også jogge på hotellet til papsen. Så er vell ikke noe mer å skrive. Det har iallfall vært koslig å begynne på skolen igjen, savner all den sovingen, men det er det man har helger til, right?

Kom meg endelig inn i denne buksen igjen:D... Ingen kommentarer

Innkjøp fra Sandvika

Yeass!! Dette er den 3 videoen på rad, så jeg må vell roe ned nå. Vist dere liker at jeg lager videoblogger så setter jeg stor pris på om dere har noen forslag om hva jeg kan lage videoer av. En ting er sikkert, og det er at det kommer enda en video snart, der noen utfordrer meg og Lisa til å gjøre noe, så stay tuned. Ikke noe mer enn det egentlig. Jeg vet også at jeg er skikkelig klein på videoer, jeg er liksom bare helt random, så beklager for det. Jeg er den jeg er ♥
video:large

4 kommentarer

Sen spørsmålsrunde


Nå har jeg endelig klart å få lastet opp denne videoen. Jeg lagde den igår. Og til noen av dere som lurer på om jeg er moldenser, så er jeg det. Bare at jeg snakker mye østlending fordi jeg bor på nesøya og det er mange som snakker sånn. Men jeg har lovet noen venner å snakke moldenser fra nå av på videoer, så det. Og "må gjøre video" kommer også, men må ha noen med meg å lage det. 
video:large

... Én kommentar

Design

Igår når jeg var med Cornelia, så drev hun å designet sine egne skjorter for hånd. Jeg syns det var skikkelig kult, så derfor ville jeg prøve det selv. Var overraskende enkelt! Jeg satt kanskje i 5-10 minutter på å være kreativ. Jeg er ikke ferdig enda, og skal øve meg på flere t-skjorter. Haha, kanskje jeg kan starte å selge, når jeg blir flink.

Forresten så kommer den SENE spørsmåls runden imorgen eller litt senere. Jeg er ferdig med den, og jeg har funnet ut hvordan jeg legger den ut, wohoo

Prøvde den på Lisa. Ryggen hennes ser skikkelig liten ut, men det er fordi jeg har klippet skjorten opp, så magen kan vises. 
Proud :D... Én kommentar

Innkjøp fra Sverige

video:large


Her har dere da innkjøps videoen fra Sverige, kjøpte ikke så mye. Men ble fornøyd :D 6 kommentarer

On our way

Nå er vi på vei til Sverige! Vi kjørte klokken 10:00 som planlagt. Cornelia ligger i baksetene å sover, mens jeg og mamma holder hverandre med selskap. Jeg er faktisk ikke så trøtt som jeg trodde jeg skulle bli, så det er vell bra:) oppdaterer i Sverige også vil jeg tro. Er jo ganske dyrt å bruke nett.5 kommentarer

Får ikke sove

Nå sover jeg Over hos Cornelia og vi koser oss. Det er sent, fordi ingen av oss får ikke sove, og jeg sov helt for jævli Igår natt. Men skal ikke inn på det. Vi skal jo også dra klokken 10:00 imorgen, NEPPE...

Jeg har også et spørsmål til deg/dere som leser dette nå: Hva burde jeg blogge om, og hva burde jeg lage videoer. om? Jeg vil gjøre bloggen min mest interessang som som mulig. Så legg igjen en kommentar med noen alternativer:)

Cornelia MÅ bruke briller...... Ingen kommentarer

Noen av mine beste apper

Skal vise dere noen av mine beste apper. Klarer meg ikke uten noen av dem.

Blogg- når jeg ikke blogger på pc, som er ganske ofte.

Secret diary- mine største hemmeligheter ligger der;)

instagram- får se bilder som andre tar, og jeg tar bilder av mitt liv og mine hobbyer

shazam- når jeg ikke vet hva en sang heter, så skanner den opp sangen og artisten, anbefales!!

Skype- snakke med folk gratis, bare med nett da..

Facebook- venners oppdatering, og man kan chatte med folk, og andre ting.

Leg workaouts- installerte den nylig, får mye nyttige ting som jeg kan få strammere lår og legger av.

FML- får vite om Andres nedturer, haha oppmuntrer meg litt! Ikke bare jeg som har problemer.

Twitter- kan se kjendisers twitring (?) ONE DIRECTION<3

Draw something- digger gjetteleker, man får et ord man må tegne, og de gjetter. Også omvendt.

Tror jeg heter june hatlen-Stokke på twitter og instagram. Eller så heter jeg junehs, eller JuneHatlen. Haha husker ikke og gidder ikke se etter;)

Ikke noe mer enn det, har jo spill. Men gidder ikke vise de beste der, for det er mange. Pluss at jeg blogger på iPhone nå.... Ingen kommentarer

Sverige

Heisann!

Na har jeg sett Icarly episoden med One direction i. Og jeg holdt liksom på å besvime, bare tanken av dem får meg til å rødme, haha. Jeg skal iallefall kanskje til Sverige imorgen med Cornelia♥, og mamma er vår kjære snille sjåfør. Jeg har ikke så mye planer om å kjøpe godteri, litt kanskje. Men skal også kjøpe klær og sminke, noe jeg trenger noe inderlig. Så jeg oppdaterer dere mer imorgen om det. Blir kanskje en film vist Cornelia vil hjelpe meg med å legge den ut, for jeg har glemt hvordan jeg gjør det... 

Nå skal jeg på Mac Donals med Lisa, jeg kommer ikke til å spise der (tror jeg). Jeg er ikke på diett eller noe, men vil holde meg i form. For jeg er en ordentlig Soffagris, men ting går mye bedre nå enn det gjorde for noen uker siden.


... Ingen kommentarer

Kosekveld

Sitter nå med pija Henriette å skal se Paradise Hotel. Vi har kjøpt litt godis, potetgull, taco pizza og sist men ikke minst, men best.... PEPSI MAX! Sliten er vi også, så vi får lagt oss til ro nå.

Herreguud! Selma ser ut som et monster, søtt.... Én kommentar

Sunshine

Sitter med Henriette utenfor elixia og solen oss, iallefall fjeset. Vi dro en tur på smartclub å kjøpte drikke og videre til europris for å kjøpe no godt. Vi GIKK hele veien, haha er ikke lange veien heller.

Vil også si takk for kommentarer, betyr mye. Hehe.... Én kommentar

Outfit

Hiii. Nå skal jeg vise dere min outfit for idag. Litt finere kledd enn det jeg var igår. Jeg skal også vise dere hvilken sminke jeg brukte idag. Sååå stay tuned.

Bukse fra Cubus
Genser fra Cubus

Concealer fra bare minerals
Concealer børste fra bare minerals

Dette går i rekkefølge
Prime time fra bare minerals
(skal Til å ha på før foundation, men bruker den også før øyenskygge

Øyenskygge: DAZZLE DUST
Maskra fra lóreal2 kommentarer

Morratryne

Vist noen av dere lurte på hvordan jeg ser ut på morgenen, så skal dere få et snikbilde. Har ikke mye mer å blogge om, sto nettopp opp...

Jeg ser serriøst fucka ut, men same shit... Ingen kommentarer

Outfit

Beklager for at jeg ikke har blogget på en stund. Har vært mye med søsteren min og noen venner av henne. Men skal først og fremst vise dere min outfit, litt kjedelig outfit. Men skal heller ikke i bursdag eller noe spesielt idag.

Skal også anbefale denne. Utrolig fin, og det er vell en sånn lipgloss som gjør leppene dine litt større. Du kjenner at det brenner litt på leppene, men jeg syns det er skikkelig digg:D5 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits