LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Lifesaver

Tidligere idag hørte jeg mye leven. Hørte at katten min fikla med noe. Når jeg gikk for å se hva det var, så jeg at det var en liten fulgt pus drev å torturerte. Jeg dytta pus bort og henta et håndkle å løfta fuglen, litt senere fløy fuglen avgårde, på grunn av meg! Veldig stolt jeg var. Og nå fikk jeg enda en sjanse til å redde noen. Jeg hørte pus nede og styrte med noe. Jeg fikk en dårlig magefølelse og gikk ned. Der var pus å torturerte en liten mus. Musen hadde kramper, så jeg tok papir og løftet den ut med litt ost. Musen haltet, så det var vell et tegn på brukket fot, men det kan ikke jeg gjøre noe med. Så nå sitter jeg ute med musen og den spiser ost. Så idag har jeg vært flink og reddet liv. Syns litt synd på pus som prøvde å gjøre meg stolt ved å fange sine egne bytter, så jeg måtte bare kose litt med henne også.... Ingen kommentarer

Skole prosjekt

Idag ble jeg, Herman, Oskar og Chris med Cornelia hjem. Vi måtte jobbe med et skoleprosjekt. Vi lagde en liten skrekkfilm, men vi er ikke ferdig med den. Må si jeg er veldig fornøyd så langt. Vi får se om resten blir like bra.

Ellers har jeg bare falt på sykkelen fordi sparkesykkelen som jeg hadde på sykkelen stakk inn i hjulet så jeg falt rett framover... Helt normalt;) nå er det forrerste sykkelhjulet fucka. Har ikke gjort noe mye mer enn det. Så nå skal jeg hoppe i dusjen ha på det varmeste å være der inne leeengee.

Glemte å vise dere huset mitt i Molde. Så her er det:)3 kommentarer

Dagens innkjøp

Halla. I dag jobbet jeg fra klokken 09.00 til klokken 14.00. Jeg som trodde at jeg skulle få sove lenge, siden vi har hatt streik i en og en halv uke, men nei jeg må på jobb... Og vist noen av dere lurer, så jobber jeg på Thon Hotel oslofjord. Et veldig fint hotell, og tror det er veldig koslig å sove der. Jeg skal sove der den siste uken før sommerferien starter, siden da har vi gitt fra oss huset (altså, vi har leid). Så jeg gleder meg til å få luksus mat hver morgen, middag og kveld!

Tilbake til the headline. Jeg stakk senere til Sandvika får å kjøpe noe til rommet mitt. Endte opp med at jeg kjøpte alt annet en interiør og alt det der. Så jeg har tenkt å vise dere hva jeg har kjøpt. Så stay tuned!

Noen bilder av det jeg kjøpte på søstrene grenes.

En kaffekopp til 40 kroner. Jeg liker ikke kaffe, men jeg syns det ser så kult ut å få med en kaffekopp i hånden. Så jeg heller bare noen annet godt oppi der da :)

Sånn lakris drops. Er blitt avhenging! Det kostet bare 12 kroner.

Kjøpte lange sugerør for 9 kroner. Jeg er avhenging av det.. :p

Videre dro jeg til europeisk for å ta ut penger, men jeg måtte kjøpe noe. Og siden jeg mangler hundebånd til hundene mine, så kjøpe jeg dette halsbåndet og hundebåndet for bare 10 kroner!

Også tok jeg et bilde fra tusenfryd når jeg var på spinspider! Helt syyykt!

Cornelia i spinspider. Bloggen hennes er www.cornelialove.blogg.no.
Kan ikke tagge fordi jeg er på iPhone..... Ingen kommentarer

God morgen

Hejsann! Har sovet utrolig godt i natt. Jeg la meg ikke så sent, og jeg sto opp for ikke så lenge siden. Cornelia er her, og hun har nattet. Vi skal gå til smartclub nå, og vi skal bare kjøpe sunt og grønt. Så nå må vi bare sminke oss.

Jeg var på tusenfryd Igår, og jeg filmet imens jeg var i karrusellene. Jeg skal bare redigere filmene og så legger jeg dem sikkert ut. Jeg anbefaler dere å ta spinspider, helt utrolig gøy. Får et utrolig sug i magen når vi er veldig høyt over bakken. Må innrømmet at det var litt skremmende, men altså, det var utrolig GØY!2 kommentarer

Chiller

Nå ligger jeg, Cornelia og Matilde og har nettopp sett dirty sanchez.

Må bare tillføye at når jeg og Cornelia syklet til bursdagen, så satt Cornelia på rattet mitt og når vi skulle sykle inn mot huset til HC så falt vi, haha. Cornelia lå der med en liten skramme og lagde jo så mye styr ut av den lille skrammen, mens kneet mitt blødde som bare det. Jeg klarte også å kutte meg når jeg kastet bort skoene til en kompis av meg, KARMA.

Nå skal vi vell egentlig bare snakke å kose oss.

Hadde 3-retters middag, utrolig godt!

Gira jeg..

Måtte bare vise hvor jævli det så ut;)

Snakkas... Ingen kommentarer

Bursdag

Halla
Beklager såååå mye for at jeg ikke har blogget... Jeg skal gjøre det godt igjen. Jeg har IKKE hatt tid til å blogge, men nå blir det forbedringer! Jeg må virkelig skjerpe meg.

Foresten så skal jeg i bursdag klokken 6, og det blir bursdag med 3-retters middag og mye koslig. Jeg skal i bursdag til HC, så jeg oppdaterer senere, snakkas... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits