LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Idag

Heisann.

Snart skal jeg og Mailin til tanten til Mailin. Vi skal kanskje ri, også skal vi bare kose oss! Det er litt finere vær idag enn det har vært, så det skal vi utnytte. 
Nå har jeg nettopp sminket meg, og skal ha på meg andre klær enn koseklær.
Måtte bare legge ut et sykt søtt bilde av Mira. En boks jeg lagde på skolen, ble en seng for denne rare og nydelige pomeranian. Boksen er lagd av sånn bøyelig papp, så hun sitter ikke fast ;)

Hva skal du idag?

 

-Juunehs♥ ... Én kommentar

Hva passer meg best?

Jeg pleier vanligvis å rette håret mitt. Jeg syns ikke at det passer meg med litt sånn bølgete hår, men i det siste har jeg blitt skikkelig lei av håret mitt. Jeg har ikke tenkt til å farge det, for jeg vil ikke slite ut håret mitt, med mindre å farge tuppene rosa hopper inn som et alternativ. Jeg har iallfall tatt bilde av meg med ene siden rettet og andre siden ikke rettet. Jeg rettet det også igår, men det regnet. Også kan dere si hva dere mener. Jeg syns håret til Sophieelise er sykt fint når det er krøllet, men hun har extensions og da er håret fint og langt.. Når jeg krøller håret mitt, så blir det så kort...
Venstre side er ikke rettet og høyre siden er rettet.


Nå har jeg iallfall rette hele håret.Og vist noen lurte så bruker jeg GHD rettetang. Hvilken rettetang bruker dere?

Og hva syns dere passer meg best?

-Juunehs♥

 ... Én kommentar

Dagen idag!

Heisann.

Idag har jeg og Mailin tenkt oss til Tante Helene igjen, men denne gangen er hun hjemme. Hun kom hjem fra båtturen igår. Vi tenker kanskje å gå til bensinstasjonen for å kjøpe litt blåbærkiss, haha. Blir jo helt avhenging av det. Men jeg fikk vite at blått godteri kan øke sjansen i å få kreft, er det sant? Vist det blir finere vær, bestemmer vi oss kanskje for å ri. Men sjansen for det er liten... Det er overskyet og jeg tror ikke det kommer noe sol idag for å si det sånn. 


Dagen min startet med hjemmelaget jorbær syltetøy og fruktjuice♥

-Juunehs♥... Én kommentar

Godteri

Heisann.

Klokken ca. 15.00 idag dro jeg og Mailin til hestene, de hadde det bra. Ga de litt mat som dem ble kjempe glad for. Haha, jeg hadde en stor brødbit som jeg skulle gi til den ene hesten. Den skulle ikke få hele, men når jeg gikk så klengte den etter meg og det var skikkelig morsomt... og litt skummelt. Og for litt siden dro på bensinstasjonen og kjøpte litt godteri, vet ikke om det blir taco, men vi satser på det.


Koseklær♥

Ahh! Se den nye highscorenmin på Subwaysurfers! Hva er din highscore?

- Juunehs♥2 kommentarer

22.07.2012

Idag er det 1 år siden terrorangrepet den 22. Juli 2011. Og jeg ber for de som omkom den dagen, og de som mistet sine nærme eller familiemedlem. Jeg husker det ganske godt. Jeg var i molde og plutselig var det mye styr på nyhetene og sånt. Når jeg fikk vite det meste som hadde skjedd, ringte jeg vennene mine på Nesøya og spurte om det gikk bra. De var trygge, men de hørte at det sprengte. Noen dager senere dro jeg, Mamma og min bror Isak hjem til Nesøya igjen. Og senere dro vi og la på blomster. Jeg ble iallfall veldig glad når jeg så havet med blomster, og viste at det var så mange som brydde seg. 


La oss ære de døde ved å glede oss over livet♥

Bildene er tatt fra google.

-June♥... Ingen kommentarer

Daffedag

Ja, jeg lurer serriøst på hvor sommeren har blitt av! Har nesten ikke hatt noen ordentlige soldager. Idag i Svelgen er det overskyet og det gir meg ikke noe lyst til å gjøre noe som helst. Kanskje Jeg og Mailin drar en tur til Best og kjøper noe godt. Leier kanskje en film også. Etter det skal vi egentlig bare daffe. Akuratt nå sitter jeg og Mailin nede i kjellerstuen med koseklær og jakke, eller iallfall jeg da. Det er skikkelig kalt her nede... 

Jeg kjenner at jeg savner en veldig mye nå. Og det er hunden min Mira.. Hun har vært med meg sånn hele tiden i det siste, og nå savner jeg henne stort. Så gleder meg litt til å se henne igjen! Jeg har ikke noe hjemlengsel. Pleier egentlig ikke ha det heller. 

Her er noen bilder fra igår da jeg og Mailin var på beite til tre hester. Vi sjekker til om alt er bra med dem for tanten til Mailin.

Mailin og Hana Henrik

Broren til Mailin, Johannes
Hade♥... Ingen kommentarer

Bildeoppdatering

Heisann. 

Jeg har vært utrolig dårlig til å blogge, uansett om jeg sa at jeg skulle bli bedre... Jaja. I det siste har jeg vært mye Med Mailin og Mia. Vi har vært sporty å gått fjellturer og tatt mange fine bilder. Vi gikk til tusenårsvarden og sånn. Igår dro jeg, Mailin og Johannes til Svelgen. Et lite sted som ikke mange skjenner til. Der skal vi iallfall være I en uke og to dager.

Jeg har heller ingen planer for sommerferien... Kanskje Cornelia kommer til meg den 28.juli? Jeg tror også at jeg og pappa har tenkt til å dra til syden, men jeg vil også da ha med en venn. Nå får dere noen bilder jeg har tatt i det siste, såååå enjoy!

 
Mailin og Mia


Mira var redd for meg når jeg klatret i treet ♥Takk for meg!... Én kommentar

Gjesteinnlegg

Hei! Nå er det Mailin som blogger, siden june aldri blogger. Er jo så kjedelig når man liker en blogg som ikke blir blogget på. Min blogg heter www.mallamora.blogg.no. Jeg har vært på ferie og june kom til meg med en gang jeg kom hjem. Jeg har inkludert vært i Sverige, der har jeg kjøpt masseeeee snop. Også kjøpte jeg 10 pakker twix til June, også spiser hun opp godteriet mitt.... Jajaja. Vi har vært på butikken å handlet taco, så feit blir vi jo. Så vi må nok på noen joggeturer for å miste all den vekten vi kommer å gå opp. Men lik oss som vi er.... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits