LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Dagen i dag & dagen igår.

Idag har det egentlig vært veldig rolig, jeg nattet hos Cornelia fra igår til idag. Det var koslig, og kokken sånn 16:30 stakk jeg hjem å slappet av. Så nå sitter jeg her. Så har ingen bilder Fra idag.


Dagen igår var morsom. Jeg og Cornelia Dro til Oslo og shoppet noe klær å koste oss. Før det tok vi noen bilder som vi skulle lage header til. 

Her er noen bilder:


INNKJØP:


Cubus: 29 kr


Cubus: 100 kr


H&M: 150 kr 


BILDER AV MEG OG CORNELIA:

Hehe, veldig dårlige bilder, så tar flere bedre imorgen  ellerno.


-Hvor kjøper du dine klær?2 kommentarer

My Sister!

Nå har jeg tenkt å blogge litt om søstern min, siden jeg ikke har annet å blogge om! 

Lisa er 14 år gammel, og blir 15 den 31.Januar. Hun går på torstad skole, før så gikk hun på landøya, men synes ikke den skolen var noe bra. Lisa digger å være med venner, hun har en egen hund som heter Miro, som hun fikk for sånn 3 uker siden. Vi har vært veldig gode venner, og det er vi enda! For før så kranglet vi som bare det! Hun er kjempe gøy å være med.
Har ikke mange bilder av Lisa!

Hehe kan filme hun senere.

Et lite kort innlegg.4 kommentarer

Midlertidig header!

Nå har jeg laget en header som kommer til å være der midlertidig! Så om noen har lyst til å lage en header til meg, så kan du kommentere det, også kan jeg legge ut bilder du/dere kan bruke!


Hehe

- Syntes?2 kommentarer

Første skoledag & bading!

Idag var det første skoledag, det var kjempe gøy å se igjen venner! Vi startet klokken 10, også slutte vi 13:15, skulle ønske det var sånn vær dag. Jeg gleda meg sånn, at jeg sto opp 07:00 gikk ut med Mira, kledde på meg, sminka meg og retta håret, and of to go! Når alle på hele skolen samlet vi opp og hørte en lang tale av rektoren vår. vi satt egentlig å snakket med hverandre i alle timene, vi hadde.

Senere på dagen, dro jeg og noen venner for å bade, men vi lå og solte oss med guttene og snakket. Etter det dro vi til Axel for å kjøre n tur på båten til borrøya, for å bade, emn når vi kom dit så ville ingen bade. Så vi dro hjem igjen. På kvelden var det bare meg og Henriette igjen, så vi dro ned for å ta en liten dukkert.

   


Bleikfis!


Etter skolen, en liten fight!

Btw, idag dro en god venn av søsteren min, kommer til å savne han! 

-Hva har du gjort idag?

-Var det gøy på første skoledag?

... Ingen kommentarer

Ut på tur!

Heisann!
Jeg og min søster Lisa har vært veldig mye med hverandre, og det inkluderer hundene våre. Lisa Fikk seg en pomeranian for noen uker siden, den heter Miro! Var litt morsomt fordi det er nesten likt som Mira sitt navn, og vi bestemte ikke navnet til Miro.

Men isåfall, vi tenkte å gå tur hver kveld rundt Nesøya, eller en veldig lang tur, fordi Miro er en konkursanse hund som jeg kaller det. Han må være helt perfekt i vekt, utseende, osv. Jeg kan ikke så mye om utstillings hunder, men er åpen for å lære. Uansett om Mira ikke har stamtavle, og har ikke rette utseende, så får hun være med på de lange turene vi skal gå.

Dette er Miro.
Nydelige begge to!

- forslag til hva jeg kan blogge om? Kan sikkert være video også, om det ikke tar et år å laste ned!... Én kommentar

Cupcakes kurs

Heisann !
For 2 dager siden var jeg og mamma og mange andre på cupcakes kurs hos en blogger som heter Manuela. På bloggen hennes lærer hun bort oppskrifter til cupcakes og om baking, osv. Vi satt der og lærte mye av Manuela, og etterpå fikk vi prøve oss. Storkoste meg den dagen! Sjekk ut siden: www.passion4baking.com ! Kan ikke legge ut bildene jeg tok, fordi jeg ikke finner pluggen til kameraet, men har et bilde av meg og Manuela da vi møttes tidligere!2 kommentarer

SlektsTreff!!

Idag har jeg og min familie mitt søskenbarn, Mailin vært på slektstreff. Vi koste oss mye og ble kjent med mange andre! Broren min Isak fant seg guttevenner som vi fant ut at vi var 3 menninger(?).

Pappa, Lisa og Isak kom til Trondheim på fredag, imens jeg, Mira og mamma kjørte til Molde på torsdag. Igår overnattet jeg hos Mailin til idag, men så ringte mamma klokken halv 10!!!! Og spurte om vi ville være med til slektsTreffet, og det ville vi jo. Så nå ligger vi i miniHytta vår og chiller (vi har leid mange miniHytter).


Min, Mailin og Mira sin hytte, det er mer der, kjøleskap, hyller osv.... Ingen kommentarer

Dagens innkjøp!

Heii, sorry for skikkelig lite blogging! Har vært på Cornelia's hytte uten Internett... Men har noen ting jeg har kjøpt i Molde idag. Kom igår med mamma. Har flere ting jeg skal vise når jeg kommer hjem til Nesøya!

Øredobber"?" fra glitter!
Halv pris på alt. Fikk dem av mamma<3
40.kr

Hettegenser (kosegenser) fra bikbok.
Kostet 49.kr (på salg)

Veskepung"?" fra glitter. Egentlig kostet den 200, men fikk den for 100.kr

Speil fra glitter.
Husker ikke pris, men kanskje 10"?"... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits