LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Gjesteinnlegg - Mia og Mailin

Hei! Nå er det Mia som blogger, jeg blogger for June, hun er sløv. Haha, hun måtte hjem nå å spise middag, så, ja. Men June har jo så klart vært på skolen, på Bekkevoll. Eller det var jo vann lekkasje på Bekkevoll, så nå er de på Sykepleier Skolen (Brakkevoll). Tipper June savner Nesøya, eller jeg vet hun savner nesøya. Men tror hun klarer seg, hun er jo mester til og skaffe seg venner da. 
Mia måtte stikke, nå er det Mailin som blogger. Jeg er søskenbarnet til June, bloggen min er www.mssh.blogg.no. Men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, så her har dere noen bilder. Også slettet jeg en del bilder vi hadde tatt, fordi jeg trodde ia hdde laft de inn, men her er noen få hvertfall.


... Én kommentar

Nesøya

Hejsann!

Nå sitter jeg på flytoget på vei til Nesøya! Om dere ikke viste det så har jeg flyttet tilbake til Molde som er veldig trist og var imot min vilje.. Isåfall, så kan jeg ikke huske sist gang jeg var så nervøs! Pappa måtte hjelpe meg gjennom via telefon og iphonen min er ganske ødelagt så mistet pappa meg ganske mange ganger, og jeg hadde jo mange spørsmål... Heldigvis kom det en mann som jobbet på Gardermoen og hjalp meg, Han var så hyggelig og så vennlig! Resten av min vei til flytoget etter å ha skaffet meg billett hjalp pappa meg. Nå må jeg bare huske å gå av på riktig stopp :P blogger iallfall senere!

Ikke noe sminke på er fint :D... Én kommentar

Krøllet håret

Heisann.

Idag dro jeg, Mailin og Mia til byen der jeg kjøpte en sykt fin shorts, den viser jeg kanskje imorgen. I natt etter olympiske leker avslutning som forresten verdens beste band one direction spilte, bestemte jeg meg for å krølle håret. Må si jeg ble veldig fornøyd! Jeg tror jeg definitivt kommer til å gjøre det oftere!

Ikke bry dere om det rotete rommet jeg har...

Håper dere likte det! Takk for meg:)... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits