LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

"ingen overskrift"

Har ikke noe overskrift til bloggen idag. Jeg har bare vært på skolen, så dro jeg til forhesten min Frigvinn og etter det har jeg bare vært hjemme å chilla max. 

Men kan vell skrive om dagen i stallen da. Det var en liten jente på 4 år som hadde lyst til å bli med å ri, så det fikk hun lov til. Når vi var ferdig, spiste vi litt også tok vi masse bilder, men de kommer sener fordi moren til jenta hadde kamera, så hun tok bilder med det.  

Et random bilde:


Yes, macern mat er ikke bra, men det spiser ikke vi ofte da!

3 kommentarer

Innkjøpene fra Sverige

Hehe, nå har jeg tenkt å vise den jakken og skoene jeg kjøpte.

:

400 kr // Vero moda i Sverige (Husker ikke hva kjøpesenteret heter)

300 kr // Norwegian Outlet, et sted inne der.


3 kommentarer

From blond to brown

Idag har jeg farget håret mørkebrunt, det ser nesten svart ut! Men de kommer til å lysne etterhvert. Grunnen til at jeg farget det er at jeg ble lei av blondt også orker jeg ikke all den etterveksten, jeg er jo egentlig ment til å være brun i hårfargen, men da har jeg prøvd andre ting også. Så jeg vet hvordan det ser ut. 

Noen dårlige bilder med dårlig effekt:

Nyyydelig


 
3 kommentarer

Harry handel!

Idag dro jeg til Sverige med familien! Vi kjøpte bare kjøtt, har mistet en del av lysten på godteri. Jeg fikk også kjøpt meg en jakke på vero moda for bare 400 kr.

Før vi dro til Sverige stakk vi innom Norwegian outlet. Der fikk jeg også kjøpt meg en lignende type ugs for bare 300 kr.

Det blir lagt ut bilder imorgen, for idag så orker jeg ikke ta noen.

Snakkes!... Ingen kommentarer

Innkjøpene

Idag var jeg på sandvika med mammaen min og Isak. Og da kjøpte jeg noen småting.

Here you go:


Ecotools // 6-piece brush set kr 129


Mascara kr 146 og falske øyevipper kr 50 // H&M


Strikker kr 19.50, spenner kr 19.50 og hårbånd kr 29.50 // H&M


Hals kr 99 // Gina tricot

 

Hva syntes du? 4 kommentarer

10 år siden!

Nå er det 10 år siden terrorangrepet mot USA.

Når vi så hvor pårørt Norge ble av Utøya og Oslo-bombingen da vi mistet mange uskyldige mennesker, så kan vi tenke oss hvor pårørt USA ble av disse handlingene. Ikke bare døde nesten 3000 mennesker, men alle pårørende som ble igjen og alle skadde som enda preges av terrorangrepet. Det er utrolig tist å tenke på, og jeg føler med alle og en hver! 

Dette må ha vært en veldig tung dag for de i USA, sikkert i Norge og mange andre land også!


Har sendt varme tanker til alle i hele dag!

... Ingen kommentarer

Sløv dag!

Heisann!

Idag har det vært en skikkelig sløv dag. Jeg har bare vært på pcen og sett på tv, men har jo også vært  litt med lillebroren min Isak.

Mamma har jo hatt besøk av noen venner fra molde idag. Gleder meg litt til å flytte hjem igjen, men samtidig er det helt ekkelt å tenke på at jeg må forlate alle de gode vennene jeg har her!

Outfit for idag...:


herlige koseklær!

meg og miro:

Beklager for skikkelig dårlig bildekvalitet! Har et veldig dårlig kamera for tiden...

 2 kommentarer

Klippet håret.

Heisann, idag har jeg klippet håret mitt. Sånn egentlig skulle jeg bare stusse, men så bestemte jeg meg at jeg også ville klippe litt lengde. Mamma var jo frisør, så jeg trenger ikke betale for å klippe det.

Here you go:

Det ble ikke så mye kortere.Hva syns du? 

Btw, om du har lyst til å lage en header til meg, så får du lov til det. Jeg er ikke så flink med det!4 kommentarer

Min beste Friggvinn!

Heisann! 

Beklager for lite blogging. Samme unnskyldning: har ikke hatt tid. Men nå vil jeg blogge om min forhest Friggvinn, han begynte jeg med siden vinter, han er 26 år gammel, og er den beste hesten noen, noen gang kan ha hatt! Men jeg har ikke vært med han på leeenge nå, og det har jeg veldig dårlig samhvittighet for. Og det aller verste er at han kommer til å reise fra meg til himmelen etter høsten! Det er det verste jeg noen gang vil oppleve! Han betyr MYE for meg! Det kommer til å bli vanskelig og tenke på at han snart er borte. Friggvinn kommer til å få den beste stjernen i hele verden, som jeg skal se på, og be til hver eneste kveld! Jeg har vært veldig lei meg helt siden jeg fikk vite det av eieren Katinka, men det hjelper ikke å gråte hele tiden, jeg kommer til å dra opp til Friggvinn å få noen siste beste rideturer sammen. 

Et veldig godt minne er at vi ridde en tur i skogen også plutselig dukker det en elg opp rett foran oss. Og da galloperte vi tilbake, jeg husker hvert sekund som var. Herlig å få all den vinden i fjeset og gallopere bort jordet.

Før jeg begynte å ri, hadde jeg alltid hatt lyst til å gallopere bortover jordet med drømmehesten min, og det oppfylte Friggvinn for meg. Han gjør meg glad, og den dagen Friggvinn flyr opp til himmelen, skal jeg aldri glemme hvor mange minner vi har sammen, og hvor mye jeg er glad i han!!
 Jeg er kjempe glad i deg Friggvinn, det vil jeg alltid være!


4 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits