LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Pakke i posten!

Hejsann!

Unnskyld for lite oppdatering... Har vært skikkelig sliten. Igår trente jeg kettlebells med pappa, og etter det tok jeg meg en joggetur. Og idag gikk jeg og pappa opp til trollkirka (?). Sykt sliten sier jeg bare. 

På lørdag når jeg kom hjem fra Mailin, så jeg at lommeboken min hadde kommet! Jeg skrev om det tidligere at jeg hadde bestilt det på ebay. Men når jeg fikk det så var det lysere rosa. Sikkert pappa som hadde endra litt på det, for det fantes i forskjellige farger og jeg må si jeg er veldig fornøyd med fargen jeg fikk. Det kostet $6 og det er vell 36 kroner om jeg ikke tar feil. Det var iallfall sykt billig! Den kom ikke før om sånn 2-3 uker, men det gjorde ingenting for meg♥ Du kan bestille lommeboken HER. Om du blar lenger ned på linken jeg ga dere så finner dere lommeboken i andre farger. Den er ganske praktisk!

En fornøyd ikke særlig fin June♥

Og en søt liten Mira som jeg bare måtte legge ut♥♥

Hva syns dere?3 kommentarer

Endelig fredag!

SYKT AT DET ER FREDAG!!♥ 

Uken min har gått helt utrolig fort at det er helt sykt! Uansett om vi har hatt mye lekser, mange prøver har det gått så fort. Skulle trodd det var tirsdag eller noe. Jeg har iallfall ikke noe planer for helgen, jeg skal være hjemme å chille. Med mindre noe sykt kult skjer da. Har egentlig sovet til nå, når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg selvfølgelig rett til macen, men det var ikke internett så jeg tok meg en liten høneblund. Skal spørre mamma om vi kan kjøre på butikken å kjøpe litt godteri. Har ikke hatt så mye matlyst i det siste, men skjenner jeg må ha i meg noe søtt, GODTERI♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Her skal jeg se på film ikveld♥


Slenger også ut et bilde av meg og Laura♥ Har redigert litt, har så mange stygg hud :( Noen tips?

Har noen av dere fått Iphone 5? om ja, hvordan er den?3 kommentarer

Bildedryss

Unnskyld for lite blogging! Jeg har vært veldig opptatt med skole og prøver... Fikk 5+ i samfunnsfag, og er fornøyd, men tenker alltid at jeg kunne gjort det bedre og det kunne jeg også! Jaja... Nå skyper jeg med Cornelia og må snart gjøre ferdig en oppgave i norsk som skal innleveres imorgen. Føler meg utrolig flink som klarer å huske alt skolearbeidet! Er så mye jeg må huske at det nesten ikke er mulig! Men jeg har veldig dårlig hukommelse da... Her er iallfall noen bilder av uken min.
Elsker å gjøre lekser på loftstua! Er så stille♥


Men om pus kommer før, så får ikke jeg sitte der... 
Hvordan har uken deres vært så langt?2 kommentarer

Hei

Blogger kanskje senere, men orker ikke nå... 


... Én kommentar

Skole

Skolen var i dag like kjip som alltid! Vanlige fag, men hadde gym og det var jo litt gøy. Liker å være i bevegelse, men idag var det ikke det samme... Vi hadde fotball, og uansett hvor kult og gøy folk syns det er så kommer jeg alltid til å være like dårlig i det. Men er alltid gøy å bli med venner å se på kamper og sånne ting. Jeg kom hjem og dro rett til Mailin, men hadde så hodepine, så jeg dro hjem. Nå sitter jeg her og blogger, er på facebook og skal til å øve på "historien om meg" eller noe... Må bare si at det er veldig mange kjekke gutter her hvor jeg bor, måtte bare formidle det jeg da! Så snakkes vi senere♥♥
Noe jeg ikke klarer er å lage trutemunnfjes, se så hemma det blir! Haha, dere ser vell sikkert at jeg har redigert på meg selv, siden det er så tydelig? Siden picnik ikke lenger finnes, så må jeg bruke redigeringen på iphoto, og det syns ikke jeg er så bra. Se så fint vær det er idag! Har vært sol hele dagen, molde er ikke så verst alikevell!


Skulle bare vise det rotete rommet mitt og tøffe meg som står i vinduet.

 2 kommentarer

UNNSKYLD

Heeej søte dere!

Vil bare si unnskyld for at jeg ikke blogga igår, jeg og cornelia hadde en søt liten filmkveld med to andre. Jeg kan legge ut bilder etterpå, men ikke nå. For snart skal vi kjøre cornelia til flyplassen, og hun skal blogge før hun drar. Bloggen hennes finner du HER . Hun har mange morsomme fine bilder, så den anbefaler jeg♥ Legger ut flere bilder, men til nå er det dette dere får ♥♥

hjernefryys

 2 kommentarer

LOOVE YOUU... Én kommentar

Idag

Idag hentet vi CORNELIA!! Er så glad for å se henne igjen. Vi dro rett til senteret og shoppa litt der. Jeg har ikke tenkt til å skrive noe særlig fordi at jeg er veeldig sliten! Så ramser opp noen bilder og legger meg etter det.


STOOOR GENSEEER


... Én kommentar

With my Mailin

Heisann. 

Nå er jeg med Mailin. Vi sitter jo bare på macene, koslig! Er vell det meste vi gjør, ler, snakker og er på macen. Vi skal snart lage en sånn liten film da. Elsker å redigere ting, så kan vell kanskje legge noe spennende ut på bloggen kanskje? Fant forresten ut at Cornelia har bestilt billetter til molde, så nå er det offisielt! HUN KOMMER! Bloggen hennes finner du HER.  Vi skal ha det så gøy!! Litt senere skal jeg hjem å gjøre ferdig et engelsk prosjekt, innleveres imorgen så jeg trenger all den tiden jeg kan få. 

Her noen bilder jeg tok ista:
 Håper dere likte bildene♥

... Én kommentar

Ukens spørsmål?

Tenkte akuratt på at jeg kunne ha ukens spørsmål, der dere stiller spørsmål om hva som helst! Jeg svarer jo på de fleste, men sånne usaklige spørsmål, sånn som "hvem er den styggeste jenta du skjenner" gidder jeg ikke svare på!  Så bare spør i vei♥ Cornelia kommer forresten denne helgen, så blir vell mye bilder og kanskje videoblogger også?

Og her er noe jeg vil svare på som noen har kommentert: 

Hei på deg,Om du har SKYPE eller MSN kan du jo bare legge meg til

Også ga han meg skypen og msn.. Svaret er nei :) Jeg vet ikke hvem du er :)

Heihei! Lurte på hvor skoene til hun på bildene var fra? De var kule! Håper du svarer! ;*

Hun kjøpte de på økonomi sko :) Linken til skoene finner du HER

Altså, jeg bare sier det. Har du kort, altså sånn du betaler med, er det ikke så lurt å ha de sammen med mobiltelefonen. De blir avmagnetisert eller hva det heter

Jeg vet, men er det ikke derfor det er en sånn liten vegg i mellom? Vist man legger chipen nederst og det er en liten vegg så kan vell ikke kortene bli ødelagt? Aner ikke jeg, haha!

 

Det bare noe jeg ville svare på, så vet dere det♥Bare to bilder fra igår.... Ingen kommentarer

Naturfag prosjekt

Nå er Rikke her og vi skal gøre ferdig et sånt naturfags prosjekt! Vi skal lage plantecelle, vår ble ikke så bra i starten så vi prøver oss heller på en ny. BTW: Rikke er den kuleste i verden! ♥


... Én kommentar

Photoshoot

Hejsann!

Har vært en helt vanlig dag idag, ikke noe spesielt som skjedde. Når jeg kom hjem var det rett opp på macen. Søskenbarnet mitt, Mailin kom for ikke så lenge siden. Vi har vært ute å tatt noen bilder, mest av henne fordi det er så morsomt å se henne pose som hun gjør. Men det var bare sånne ikke så serriøse bilder, noen fine og andre ikke, haha. Så håper dere liker bildene og bare kom med forslag om hva jeg skal blogge om, for jeg er åpen for det meste! Skal snart ta opp "må gjøre video" som jeg aldri rakk å gjøre, så håper det ikke blir så alt for lenge til.

Hade♥

 2 kommentarer

Bestilt ny lommebok

God morgen, dere♥ Jeg skrev dette innlegget igår, men publiserer det nå:)

 

Jeg ville bare meddele at jeg har bestilt lommebok på nettet, ebay asså. Siden Iphonen min fortsatt ikke funket som den skulle når den hadde kommet hjem fra reprasjon, måtte jeg låne en samsung 2 helt til jeg kjøper en ny Iphone, som kan ta litt tid til. Og det er jo ingen fine deksler til samsung, så jeg så etter et deksel helt til jeg fant en lommebok der jeg bare kunne legge mobilen oppi. Den var så fin og så billig at jeg bare måtte ha den!!

 

 

 ... Én kommentar

Rommet mitt

Siden jeg har så alt for lite å gjøre akuratt nå, så tenkte jeg å vise dere rommet mitt. Jeg har et veldig tomt rom, så jeg og mamma skal snart ut å kjøpe litt forskjellig, håper på en liten sånn mini soffa eller kosestol, også bilder og mye mer rart. Jeg har også tenkt på at når Cornelia kommer (skriver mer om det senere), skal vi ta masse bilder, og lager det som tapet på en av veggene mine, stilig! 

Så here you go:
Mira :)Klatra opp på skapet for å ta bilde, smaart... for du får deg ikke ned igjen før om en god stund..

Også her er noen bilder jeg tok tidligere idag :

 2 kommentarer

Bildeoppdatering

Siden jeg nesten ikke har blogget i det hele tatt denne sommerferien så tenkte jeg å vise dere hva jeg har drevet med. Jeg legger også noen bilder ut fra i høst! Jeg har iallfall storkost meg, og vært med venner. Håper dere liker bildene og jeg er offisielt back on track når det gjelder blogging. Vet jeg sier det hver enste gang, men det blir annerledes nå! Jeg lover.

Da jeg var hos Cornelia:På skolen: vi skulle rundt å teste kameraene våre 

 ... Ingen kommentarer

WHO LET THE DOGS OUT

Heisann.

Har vært sykt slitsomt idag! Jeg dro på skolen, hadde gym i første time, også vanlige kjedelige timer etter der... Når jeg kom hjem var det rett til skrivebordet og gjøre lekser! Jeg har også nettopp hatt en har treningsøkt med pappa. Sånne kettlebells. Nå sitter jeg og jeg har lovt meg selv at det ikke skal bli noe særlig sent ikveld. 

Har faktisk veldig mange dyr i huset nå. Kan ramse opp navn og de alle er pomeranians. Mira som har bodd her lenge, Ping som vi passer for en venn, Selma, Dennis og Angel. Selma er vår hund, men vi fikk henne billigere vist den tidligere eieren får avle, og det sa vi ja til. Dennis og Angel er valpene til Selma, de passer vi til den samme eieren av Ping. Vi får tilbake Selma når valpene er solgt. Veldig koslig å ha dem her, men utrolig mye styr. Så dere kan vell få litt bilder:

Mira


Ping

Selma

Dennis

Og angel♥

Legger også ut et bilde av noe jeg redigerte istad.

... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits