LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Lørdagskos

Heisann!

Akkurat nå sitter jeg å ser på filmen LOL og koser meg med potetgull og pepsi max. Elsker filmen jeg ser på! Har sett den rundt tre ganger nå. Miley Cyrus som er hovedpersonen inspirerer meg! Elsker sangene hennes, de er meningfulle og man kan faktisk gjenkjenne seg i en del av dem. I dag har jeg ikke gjort noe særlig spesielt enn å bare daffe hjemme med Mira. Egentlig veldig koslig, vi har vært hjemme i hele dag nesten, og nå er alle hjemme og ser på "skal vi danse". Ikke meg da...


Fant fram denne søte genseren til Mira hvor det står Marry X mas. Gleder meg utrolig til jul, gleder meg til julefølelsen og se julefilmer? Og selvfølgelig at Mira skal bruke genseren. Mormor sitter å strikker Marius genser til henne nå! Får også bruk for dem kan jeg tro! 

Ha en fin kveld videre, det skal jeg!2 kommentarer

Kjører kosestil

Heisann. 

Skolen idag var helt normal, og faktisk litt gøy! Har nettopp spist middag, og nå er det kosestil all the way. Skal bare chille hjemme, og kanskje bade litt også. Idag dro mamma og pappa til Liverpool som pappa ikke hadde noen anelse om. Siden pappa snart er 40 år, tenkte mamma å overraske han. Så nå har vi våre kjære besteforeldre som passer på oss! Skal bli kjempe koslig? 

Har forresten også tenkt å lage en rom video og sminkevideo, så stay tuned!


Min øyesminke idag. Hadde ikke på mascara, herlig!!

Pølsefingre...


3 kommentarer

Lite tid

Heisann. 

Beklager for veldig lite blogging atter en gang!

For en uke siden hadde vi høstferie hvor jeg dro til Nesøya i en uke. Kjempe kos å møte alle vennene mine igjen! Jeg bodde hos Cornelia hele oppholdet mitt på øya. Siden de hadde høstferie en uke før oss, ble jeg med dem på skolen. Mange tenker sikkert på hvordan jeg orka å bruke min fritid på å gå på skolen, og mitt svar til det er at det var helt utrolig gøy! Vi fulgte ikke så mye med i timen, det var helt utrolig mye latter! Hadde aldri ledd så mye på en god stund! Lekser trengte jeg heller ikke gjøre, og på tirsdagen ble jeg igjen hjemme hos Cornelia og sov til halv 3. Cornelia kom hjem til den tiden så det passet perfekt. Uthvilt til resten av hele uken. 

Når jeg kom hjem på fredagen hadde jeg 3 dager igjen å nyte ferien min og det var med familien. Vi fikk jo jacuzzi for 2 uker siden (?) så da prøvde jeg ut den også. Utrolig herlig å bare slappe av på kveldene i et varmt boblebad ute. Spesielt når det er kaldt ute, så kan jeg reise meg og stå i kulden og så ned igjen i det varme boblebadet♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Har også farget håret, veldiig fornøyd! 

Så var det skole på igjen! Lekser og lite søvn for meg... Heldig for meg at denne uken har gått utrolig fort. Jeg har vært veldig flink med leksene, øvd mye på prøver og føler at jeg kan mye om innholdet. Haha, sikkert kjedelig for dere å høre om mine lekser, så jeg stopper der. Jeg har iallfall hatt de 2 beste ukene i 2012 så langt! Har planer om å flytte tilbake til Nesøya om sin tid! Utrolig tøft å være unna de beste vennene jeg kan ha, men jeg takler det :P

Så er det litt bilder fra disse to ukene, har vært utrolig dårlig på å ta bilder. Tok nesten ingen på nesøya... men håper det går fint.


Fikk en HELLO KITTY parfyme av mamma som før koster 400 kr og nå 30 kr!! Beklager for dårlig bildetkvalitet...

Trykk på bildet ovenfor for å finne bloggen til Cornelia.Ommøblerte rommet mitt igår! Litt rotete da..


Min motivasjonsvegg!

Håper dere likte bildene så blogges vi snart♥

 2 kommentarer

sorry

Hallo! 

Sorry for at jeg ikke har blogget. Hatt så mye annet å gjøre, så jeg har vært ganske opptatt. Skal prøve å skjerpe meg. Men inatt overnattet jeg hos Mailin, som Thea også gjorde. I ett tiden var vi på vei opp til Tusten. Men Mailin og Thea hadde ikke hatt på seg nok klær, så de frøs og ville ned igjen. Men vi gikk jo halvveis. Nå skal vi snart spise middag så skal vi dra å tubbe!- June ♥... Én kommentar

Pakker til Nesøya !

Beklager for at jeg ikke har blogget, men har hatt mye på tankene! 

Imorgen drar jeg til Nesøya ♥ Har nettopp pakket og er klar for morgendagen. Jeg drar klokken 8 imorgen tidlig med mamma og pappa. Jeg skal ikke være med dem da. Mamma og pappa svipper meg av på Nesøya og de kjører videre til Oslo. Jeg skal sove med Cornelia, og jeg skal bli med henne på skolen for å møte de andre vennene mine også. Jeg har savnet alle sammen helt syykt mye! Skal bli så herlig å møte dem igjen. Jeg har også laget en "to do" liste over hva jeg har planlagt å gjøre på Nesøya. Sånn som å bade på kvelden og mye annet gøy! 

Vil også si at igår fikk vi endelig tuben vår, og den er på plass! Nå venter jeg bare på at vannet blir varmt nok til at jeg kan chille der før jeg drar imorgen! Det var sykt skummelt når de skulle sette den på plass, fordi de måtte løfte den med kran over huset og jeg var så redd for at den skulle falle ned...


Og så var den på plass! (vi har vasket den om noen lurte)

Ei som ikke vil at jeg skal dra♥ 4 kommentarer

Sov godt

Hei og god kveld! Skulle bare si at jeg blogger mer imorgen. Natta, og sov godt!... Ingen kommentarer

Muffins

Nå har jeg og noen venner lagd muffins! Vi følte oss kjempe flinke helt til vi fant når muffinsene var i ovnen at de ikke hadde egg i seg.. Så vi bestemte oss for å lage nye, begge smakte egentlig ganske godt. Men de med egg var selvfølgelig best! Har ikke noe mer på hjerte enn at det var kjempe koselig?

Skal også bare si at på fredag reiser jeg til Nesøya! Gleder meg helt sykt til å møte mine bestevenner! Vi skal ha det så gøy, og bare kose oss! De har høstferie nå, og vi i molde har ikke det før neste uke. Ærlig så syns jeg det blir kult å være med dem på skolen, skal sove mest hos Cornelia? Jeg må droppe skolen på fredag og det vil si at jeg også må droppe engelsk prøven, så jeg får ekstra til til å forberede meg. 

Her er noen bilder fra dagen:

 
En ganske dyp samtale..


Min rare søte søster..Hva syns dere?4 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits