LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Ut på tur

Nå skal jeg å Miro gå en lang tur. Kooos.

Haha, ordentlig røde øyne!... Én kommentar

Resultat

Her er resultatet for hår. Også dagens outfit!

Celine gjør lekser

Celine øver til skuespillet på skolen2 kommentarer

Angående blogging

Vist dere ikke har merket det, så blogger jeg nesten bare på kvelder. Jeg får aldri tid til noe annet, eller så er det glemt eller noe sånt.

Jeg burde blogge mye mer, men er jo også ute med venner, lekser eller familie, OSV.

Jeg har heller ikke glemt av " må gjøre video",det er enda ikke forsent til å kommentere. Jeg skal prøve å lage den i helgen for da er jeg i Molde!

Miro<3

Morske pus<3

Krøller til imorgen<3... Ingen kommentarer

Krøller i håret

Jeg har nettopp dusjet, så jeg har flettet håret mitt til sånne musefletter. Og det skal jeg sove med til imorgen. Det kommer resultater i morgen tidlig kan jeg tenke meg.

Ikke noe sminke på, awsome..... Ingen kommentarer

Mira

Jeg savner Mira virkelig nå. Jeg har sikkert ikke fortalt at hun er i Molde med besteforeldrene mine. Grunnen er fordi vi må lære den andre hunden vår å ikke markere seg over alt.

Jeg skal ta flyet til Molde om 1 uke og da tar jeg med Mira hjem til Nesøya når jeg skal tilbake dit igjen. Synes det har vært skikkelig trist å ikke ha henne til stede, uansett om hun bare har vært borte i noen uker, så er det hun som pleier å trøste meg. Eller mamma og pappa også, men Mira sier ingenting, hun bare sitter og koser seg med meg.

Et kjapt kvelds innlegg fra meg til dere.
Skal blogge mere, men det er lettere sagt enn gjort;))... Ingen kommentarer

SKRILLEX

Nettopp vært på konsert for å se på skrillex. Kjempe gøy og høøyt, men det er det som er best. Jeg hadde med meg 5 personer, siden pappa hadde lounge billetter så var vi 12 til sammen siden søsteren min tok med seg mange venner.

Det var helt sykt, jeg og Cornelia klarte å komme oss fram Foran scenen, der vi kunne se alt. Det var jo også ganske vanskelig å stå der imens mange hoppet og danset også drev de å presset. Men jeg og Cornelia brydde oss ikke å bare Koste oss videre som alle andre gjorde.

En stoooor opplevelse jeg aldri glemmer med mange herlige folk.

Menneskeeeer

Flere mennesker

Framme der kan du se oppblåste kondomer som fløy rundt, haha.

Dere kan se Soony moore som jeg tok bilde av, dårlig kvalitet, men bedre enn ingenting. Han hadde full energi hele kvelden, råbra sier jeg bare!!

Snakkes senere.... Én kommentar

Love it

Hehe, ble ikke noe blogging på buss.. Jeg ble kjørt av pappa. Filmen var syyyyykt bra, jeg anbefaler den på det høyeste nivå! Alt var bra med den.

Nå sitter jeg og cornelia på Macdonald og spiser junkfood, nam.... Én kommentar

"in time"

Jeg og venninnen min har tenkt oss på kino å se filmen "in time". Gleder meg å se den.

Jeg har brukt litt tid på å sminke meg idag, tenkte å pynte meg litt, så jeg klarte å ta på løsvipper selv, grattis til meg! Pleier vanligvis å bruke lang tid på å sette dem på, men idag gikk det fint! Blogges sikkert senere i bussen!... Ingen kommentarer

Spa kos

Nå sitter jeg, Lisa, lea, Synne og Christian og har en skikkelig koslig spa kveld og ser på skrekk film " paranormal activity" ordentlig koslig! I morgen lager jeg mest sannsynlig vis "må gjøre video" kom med siste flere ting å gjøre.

Brukte iPhone til å ta bilder...... Én kommentar

Må gjøre video

Jeg tenker å  ha en må gjøre video som jeg ikke har hatt på en stund. Jeg tror jeg kommer til å gjøre det over helgen eller noe, og jeg kommer nok sikkert til å ha med en person eller flere. 

Så kommenter i vei, men alle deres rare alternativer. Jeg kommer også til å skrive det på facebook, å få flere alternativer der, så det blir fler og gøyere ting for dere å se på. 

Har ingen bilder fra idag, fordi kameraet mitt er hos Cornelia, og jeg kan ikke laste bilder fra mobilen min, men kommer sikkert noen bilder imorgen.

Snakkes11 kommentarer

Striper i håret!

Før så hadde jeg brunt går med noen få striper i, så ble det bare flere og flere. Til slutt så ville jeg ha det blondt. Det var en stor feil. Jeg likte det i starten, men så skjønte jeg jo at jeg er ment til å bra brunt hår, og jeg passer best med det. Jeg syns jeg har farget håret alt for mange ganger, men så har jeg jo prøvd det og vet hvordan det blir. 

Jeg har fått vite at håret blir mer slitt av å stripe det enn å farge det, og det vet jeg, men gidder ikke forklare det. Så jeg får vell kanskje vente litt. Jeg skal beholde den fargen jeg har på håret, men å legge inn striper er heller ikke uaktuelt, senere


Dette bildet er litt gammelt. ... Én kommentar

Spa kos

Nå sitter jeg på pc´en og koser meg med musikk, imen jeg driver med en liten loner spa. Jeg har tatt på meg kose klær, ikke sminke, og egentlig er alt bare perfekt akuratt nå. 

Det har vært en litt hektisk uke. Pappa har jobbet veldig mye, har hatt mye lekser og skole dagene har vært treige. Har ikke vært så normalt med så mye lekser, men håper det blir mindre neste uke. Er ganske lei meg enda, jeg savner Friggvinn så fælt. Å tenke på at han liksom ikke er her lenger...  Har ikke vært mine dager i det hele tatt. Men skal være mer positiv og skal blogge mye mer.

Et lite fucka bilde med ingen øyne:


Hehe

 ... Én kommentar

Dagen idag

Jeg møtte min bestevenninne Kaja, hun kom på skolen med Zandra. Kaja er datteren til Anita Hegerland, de har flyttet til Sande som er en time unna nesøya. Nesten alle i familien driver med musikk. Jeg har virkelig savnet Kaja!


Kajaaaa<3


Snakker søtiser<3... Én kommentar

Halloween

Igår var det Halloween, og det var ganske så gøy. Jeg var med Sofie, vi gikk egentlig bare rundt og snakket å så på alle som gikk. Men det varte ikke så lenge, fordi jeg møtte på Lisa storesøstern min, hun gikk med Lea og Fredrik. Jeg hang meg på med dem, Sofie hadde også andre planer med en som heter Marie. Det var veldig gøy å være med Lisa, fordi de drev å ropte og sang. Så vi gikk egentlig bare til en barnehage og satt der å snakket, senere så dro vi hjem.

Det jeg elsker med Halloween er at man kan kle seg ut hva man vil. Og ingen kan dømme deg for det. Jeg var ikke noe spessielt, bare noen falske øyenvipper oppe og nede, hullete bukse og en svart genser, thats it. Men hadde ikke noe stor fantasi, hehe.

Noen bilder fra igår:

Lea


Lisa:


Ikke så godt satt på, men er ikke profesjonell heller :D

 
3 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits