LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Ådne er så fiin!<3

Ådne er fin!... Ingen kommentarer

Hytta

Heisann♥

I helgen som var, var jeg på hytta med familien! Vi koste oss og bare slappa av, daff familie. Vi så mye på tv, men siden det ikke er internett på hytta, så måtte vi klare oss uten mobiler... stress sier jeg bare. På hytten vår er det ikke enda inne do, så vi må nøye oss med en utedo. Jeg prøvde å holde meg hver gang, for jeg hater nemlig utedoer, hvem gjør vell ikke det? Haha, nok om det, håper dere hadde en fin helg, for det hadde jeg!Fikk ikke til å laste ned flere bilder, så de kommer kanskje senere!

 

Snakkes♥4 kommentarer

Legger meg

Heisann!

Har ikke tenkt å skrive så mye, enn at jeg har vært med Mailin og vi hadde det kjempe gøy! Egentlig ikke, joda, neida,,, joda. Vi var på pcen og snakka litt. Jeg skal legge ut bilder fra hytta imorgen, så stay tuned! 

Dagens antrekk! Stramme og fine klær ...

 

Nattiii♥... Én kommentar

Hyttaa

Nå er jeg mest sannsynligvis på hytta og koser meg med familie. Vi kjøpte hytta vår i sommerferien en gang, veldig søt og liten. Koslig sted om man vil tilbringe tid med nære♥ Jeg tror denne helgen kommer til å bli kjempe koslig. Så her er noen bilder jeg tok igår:

Dette bildet tok jeg for litt siden.

 

Så blogges vi ♥ ... Ingen kommentarer

Bildedryss


Har ikke så særlig mye å si enn unnskyld for dårlig blogging.. igjen! 

Har vært veldig opptatt med skole og andre grunner, som jeg ikke skal gå inn på. Har kost meg mye i det siste, var for eksempel i byen med Mailin og Thea forrige helg hvor jeg kjøpte noen ting som jeg kanskje kan vise dere en annen gang. Og på søndagen dro jeg og pappa, på kamp for å se Rosenborg mot Molde. Gjett hvem som vant? MOLDE, haha. Må bare si at det er to forskjellige ting å være engasjert enn å være aggresiv! Rosenborg supporterne gjorde hærverk i Moldeby og var ikke noe hyggelige... Men skal heller ikke gå noe særlig inn på det. 

Jeg skal på hytta denne helgen og skal lage noen innlegg på forhånd. Så jeg er nok på hytta uten nettverk mens dere leser innleggene mine... Om jeg husker det, får lage et nå og et imorgen før jeg drar. Så snakkes vi! ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits