LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Dagmar stormen!

Yes, da har dagmar stormen begynt å herje i molde. Jeg drar til molde imorgen, men egentlig ville jeg dra i dag med Lisa, mormor og beste. Jeg elsker stormer, lyn og torden. Men jeg får se på facebook at det egentlig er mye mer alvorlig enn det høres ut.

Vinduer knuses, trær, lykte stopler, griller til og med verandaer knekker. Så jeg burde være glad for at jeg er på Nesøya en natt til. Jeg håper på at det blir litt storm til jeg kommer imorgen.

Fant bildet på google.2 kommentarer

Kjolen til nyttårsaften.

Skal vise dere kjolen som jeg skal bruke til nyttåraften. Jeg synes den da er kjempe fin, og den blir finere med flere detaljer som smykker og litt bling♥
Jeg skulle ta bilder med speilrefleks kameraet, men noe sånt skjedde, så fikk ikke lastet ned bilder med det.

... Én kommentar

Julegaver 2011

kvelden i går var mye bedre enn forventet. Jeg storkoste meg med mine nærmeste, og alt var perfekt. Jeg legger ut bilder av gavene jeg fikk igår. 
18 forskjellige koster. Noe jeg også da har ønsket meg, men glemte å legge det inn på ønskelisten. Fikk dette av Matilde.


Fikk dette av en fyr som heter Christopher. 


Fikk dette av Mailin. Se bloggen hennes HER.Fikk dette av Farmor.


Fikk dette av Kaja. Se bloggen hennes HER.
Ghd rettetang♥ Fikk det av mine foreldre♥

Har noe mer, men det ligger oppe. Tar bilder av det senere.... Én kommentar

Kreft

Idag fikk jeg vite noe som jeg syns var veldig trist. Esther en venn av meg, har fått kreft. Jeg syns veldig synd på hun, men hun er sterk og støtter hun 100% ! Bloggen hennes finner du HER . Kommentarene på bloggen hennes sier vell mye at det er mange folk som bryr seg om Esther♥ 

Jeg tok meg tid idag å bake brownies og fant fram to redbull som ble kjøpt i sverige for en stund siden, men så så jeg at hun var i Amsterdasm og skulle videre til England. Jaja, jeg får vell gi henne det når hun kommer hjem igjen. 

Du kan lese hele historien på hennes blogg, linken ligger lenger oppe.

Lykke til videre Esther!6 kommentarer

Ønskeliste

Jeg har ikke hatt noe særlig å blogge om i det siste, så jeg kan vell egentlig bare skrive om 8 ting som jeg øsnker meg til jul.

Alle bildene er tatt fra google. Store bilder blir det også. Ønskene er heller ikke i rekkefølge.

Jeg ønsker meg elf, eller så ønsker jeg meg mer Bare minerals.

Akuratt slike uggs, bare i mørke brun.

At mamma og pappa kan betale får å reparere den knuste iphonen min.

 

Macbook air. Fordi jeg har den første hvite macen, og batteriet er ødelagt.

Speilreflekskamera (Nikon D5100)

Justin bieber deksel eller klistremerke.

Klær til Mira, ikke akuratt den, men noe jeg syns er fint.
2 kommentarer

Valper in the house!

Nå har jeg da sittet å passet på Mira sine valper som kom til verden for noen timer siden. Det ble to valper. Mira måtte ta keisersnitt fordi hun ikke ville presse. Når valpene kom ut så sa dyrlegen at det ikke hadde vært sjans for at Mira hadde klart å presse de ut, for de var kjempe store! Men alt gikk bra til slutt. Nå ligger Mira som er kjempe sliten å sover, imens vi prøver å få valpene til å suge melk. Vi har også brukt litt erstatnings melk, fordi de ikke vil suge.

Jeg har vært på jobb idag å. Juleverksted! Det er gøy å få Være med å jobbe, fordi jeg får LØNN!

Litt etter de kom ut.

Alt vi kjøpte med oss hjem, og en gratis test mat til Mira.5 kommentarer

Luremusa

Nå har jeg gått rundt i huset å skremt Isak og Lisa. Isak var bare en sånn liten greie, men Lisa derimot. Jeg gjemte meg i skapet i sånn en time, så fikk jeg pappa til å be Lisa rydde rommet. Pappa ba hun åpne skapet, og Bø! Der var jeg. Gjett om hun ble sur!

På skolen idag så tok vi sprøyte, HPV sprøyte. Har nå tatt to, en igjen. Jeg hater sprøyter!
Jeg trodde den skulle bli noe sykt vondt, men heldigvis ikke. Så alt gikk bra.

Jeg har selvfølgelig glemt å lade kameraet, så imorgen er det ladet opp og klar for bilder. Blir vell med Cornelia, så det blir gøy!

Ja, hun ble sur, haha.... Én kommentar

...

For litt siden så var jeg med Cornelia. Koste oss med god mat, film og lekser i tillegg. Vi tok en del bilder med hennes kamera, og de ble jo litt fine, men kommer nok til å ta flere imorgen.

Jeg er ganske irritert fordi at kameraet er ute av batteri, og jeg finner ikke den importerings ledningen og da kan jeg ikke legge inn bildene.... Det gjør meg så sur. Så nå setter jeg kameraet til ladning og skal lete en god del imorgen etter den ledningen. Nå er jeg sykt trøtt, så jeg går og legger meg. Ganske unormalt meg å legge meg tidlig, haha. Natta.

Første dag på jobb, som var på søndagen. Er ikke særlig flink å ta bilder til dags..... Én kommentar

Somebody, please help me!

Jeg trenger serriøst hjelp med header og design! Jeg har hatt dette designet lenge som ikke er fint engang. Og det verste for meg er vell at jeg har en header av meg når jeg var blond, og nå er jeg brunette... Jeg er ikke noe flink i å lage desing, men vil heller ikke få et sånt gratis desing fra nettsider, for det er det mange andre som også bruker. Ikke at det er dumt, men vil ikke ha samme design som andre. 

Bloggerne som inspirerer meg mest er vell SophieElise og Tcmn, de har begge et sykt fint design! Og jeg ønsker meg det samme, bare ikke helt likt, men siden det ikke er så mange som leser min blogg i forhold til dem, så er det vell lite sanssynelig at det kommer til å skje. Uansett, vist det er noen der ute som vil frivillig lage et fiiint design, eller en header, så hadde det vært hyggelig. Jeg kommer til å ta masse bilder imorgen å legge de ut. Så da er det å starte for dem som vil. Jeg skal også prøve å lage et eget design, men kommer sikkert ikke til å bruke det om noen andre vil lage.

Har ingen bilder nå for tiden, men jeg var på juleavslutining i kveld, så jeg legger vell de inn i morgen. Akuratt nå finner jeg ikke kontankten... Så dere får nyte et bilde som var for en stund siden.


Friggvinn, jeg savner deg!


Fant et gammelt bilde av meg og pappa! Gode tider!... Én kommentar

Chiller

Nå sitter jeg å chiller med mac'en og mye musikk og popcorn. Senere drar jeg til Cornelia og der blir sannsynligvis "må gjøre video" jeg ble ferdig med den i Molde, men det var ikke min Mac. Så Cornelia er da min livredder.

Ignorer bulken på hodet, haha2 kommentarer

Julestemning

Jeg og Cornelia lager pepperkaker og koser oss med seks popcorn poser, så sunne som vi er. Vi har vell egentlig tenkt å ha med dem på skolen å dele ut for å være hyggelig. Det er en herlig julestemning nå, Mira og Miro koser seg, og pus ligger som vanlig å chiller. Sånn info til dere som ikke har lest noen av innleggene mine, så har hunden min, Mira termin rundt julaften. Det må vell være en stor presang.... Én kommentar

Back home

Nå er jeg hjemme på Nesøya igjen. Storkoste meg i Molde og gleder meg til jeg flytter tilbake til mitt originale hjem.

Endelig har jeg fått tilbake Mira! Som jeg har savnet henne. I helgen har vi vært med Mailin og Mia. Der koste vi oss. Jeg dro idag senere til roseby (shoppe senter), der jeg var med min mormor og beste, også kom farmor. Jeg måtte kjøpe julegave til pappa. Mormor hjalp meg å finne den perfekte gave, men det tar jeg bilde av imorgen.

Jeg har også fått noen gode nyheter av hunden min Mira. Hun er gravid! Og elskeren har da navnet Miro, som var kjempe glad for at Mira kom hjem idag. Dette er da andre gangen for Mira. Det blir spennende å se hvordan valpen/valpene ser ut siden mora er orange/brun og Miro er svart. Og Mira føder i nærheten av julen.

Som jeg har savnet henne!2 kommentarer

Innkjøp

Idag har jeg vært på Sandvika med Cornelia og Celine.
Vi kjøpte julegaver, ikke noe mer enn det egentlig. Vi satt oss og spiste mat og hygget oss. Jeg vet serriøst ikke hva jeg skal kjøpe. Noen av vennene mine gir meg hint på Hva de skal kjøpe til meg, og de sier det er stort. Da vil ikke jeg gi de noe lite.

Og siden jeg ikke har jobb så får jeg begrenset penger av foreldrene mine, det er selvfølgelig ikke nok etter det jeg har tenkt å kjøpe, men jeg er jo takknemlig. Noen MÅ tjene penger selv, og noen er fattige og kan ikke feire jul med gaver og god mat. Så egentlig er jeg veldig takknemlig.

Jeg kjøpte øredobber til meg selv, også noen julegaver til noen venner, jeg har ikke kjøpt til halvparten enda, så får gjøre det i Molde i helgen.

Jeg viser øredobbene mine men ikke gavene.

Elsker de!... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits