LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Ådne er så fiin!<3

Ådne er fin!... Ingen kommentarer

God morgen

Hejsann! Har sovet utrolig godt i natt. Jeg la meg ikke så sent, og jeg sto opp for ikke så lenge siden. Cornelia er her, og hun har nattet. Vi skal gå til smartclub nå, og vi skal bare kjøpe sunt og grønt. Så nå må vi bare sminke oss.

Jeg var på tusenfryd Igår, og jeg filmet imens jeg var i karrusellene. Jeg skal bare redigere filmene og så legger jeg dem sikkert ut. Jeg anbefaler dere å ta spinspider, helt utrolig gøy. Får et utrolig sug i magen når vi er veldig høyt over bakken. Må innrømmet at det var litt skremmende, men altså, det var utrolig GØY!2 kommentarer

Outfit

Heisann søte lesere. Nå skal jeg bare vise dere min outfit idag. Jeg skal overnatte hos Cornelia idag, kanskje. Er i litt sånn små irritert over alt og ingenting idag, men har så gode venner som kvikker meg opp.

Genser fra Cubus

Tights fra Cubus

Sånn sminket jeg meg idag.2 kommentarer

Hestesund

Snart skal jeg og Cornelia til en sånn Strand som heter hestesund og bade. Er overraskende varmt i vannet, liksom i mars. Er litt overskya nå, men får håpe det løsner seg litt.

Fant pus på fuglehuset...

Bestfriends liksom

Tuppa

Outfit for idag:)

Fra friis... Ingen kommentarer

One Direction

Jeg har forelsket meg i musikken og utseende til One Direction. Hører på dem hver dag! Jeg liker veldig godt "one thing", "what makes you beautiful" og "tell me a lie", og selvfølgelig er det mange andre sanger jeg liker, men dette er liksom de beste. Liker også "moments".

Blir litt lei inni meg, siden jeg tenker hele tiden at jeg IKKE noen gang kommer til å få møte dem... Mitt mål er vell å møte dem, og håper virkelig at de kommer til
Norge! Får vell bare tenke positivt :D

Liker alle sammen fryktelig godt, men Harry styles er favoritten!... Ingen kommentarer

Harry handel!

Idag dro jeg til Sverige med familien! Vi kjøpte bare kjøtt, har mistet en del av lysten på godteri. Jeg fikk også kjøpt meg en jakke på vero moda for bare 400 kr.

Før vi dro til Sverige stakk vi innom Norwegian outlet. Der fikk jeg også kjøpt meg en lignende type ugs for bare 300 kr.

Det blir lagt ut bilder imorgen, for idag så orker jeg ikke ta noen.

Snakkes!... Ingen kommentarer

Må gjøre video!

Jeg har tenkt å lage en "Må gjøre video" gi så mange alternativer som mulig. Jeg gjør de meste tingene, men får se hva som kommer. Har ikke så mye mer å si egentlig. 


Tok et random bilde av meg og hunden min Mira♥Q: Har du lagd en "må gjøre video" ?

Q: Hva måtte du gjøre? 


-Junehs9 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits