LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

SKRILLEX

Nettopp vært på konsert for å se på skrillex. Kjempe gøy og høøyt, men det er det som er best. Jeg hadde med meg 5 personer, siden pappa hadde lounge billetter så var vi 12 til sammen siden søsteren min tok med seg mange venner.

Det var helt sykt, jeg og Cornelia klarte å komme oss fram Foran scenen, der vi kunne se alt. Det var jo også ganske vanskelig å stå der imens mange hoppet og danset også drev de å presset. Men jeg og Cornelia brydde oss ikke å bare Koste oss videre som alle andre gjorde.

En stoooor opplevelse jeg aldri glemmer med mange herlige folk.

Menneskeeeer

Flere mennesker

Framme der kan du se oppblåste kondomer som fløy rundt, haha.

Dere kan se Soony moore som jeg tok bilde av, dårlig kvalitet, men bedre enn ingenting. Han hadde full energi hele kvelden, råbra sier jeg bare!!

Snakkes senere.... Én kommentar

Love it

Hehe, ble ikke noe blogging på buss.. Jeg ble kjørt av pappa. Filmen var syyyyykt bra, jeg anbefaler den på det høyeste nivå! Alt var bra med den.

Nå sitter jeg og cornelia på Macdonald og spiser junkfood, nam.... Én kommentar

"in time"

Jeg og venninnen min har tenkt oss på kino å se filmen "in time". Gleder meg å se den.

Jeg har brukt litt tid på å sminke meg idag, tenkte å pynte meg litt, så jeg klarte å ta på løsvipper selv, grattis til meg! Pleier vanligvis å bruke lang tid på å sette dem på, men idag gikk det fint! Blogges sikkert senere i bussen!... Ingen kommentarer

Spa kos

Nå sitter jeg, Lisa, lea, Synne og Christian og har en skikkelig koslig spa kveld og ser på skrekk film " paranormal activity" ordentlig koslig! I morgen lager jeg mest sannsynlig vis "må gjøre video" kom med siste flere ting å gjøre.

Brukte iPhone til å ta bilder...... Én kommentar

Morsom dag idag!

♥♥Idag hadde jeg det kjempe gøy! Jeg, Kaja og Christopher dro til en strand å bada kjempe lenge, etter vi hadde bada dro vi hjem til Kaja å spiste pizzaen til Kaja`s mamma (Anita) Å etter det kom Celine og fikk en liten smakbit, etter det dro vi til stranda igjen å bada igjen, jeg å Chris svømte fram og tilbake til en brygge mange ganger. Den siste runden blei Celine med en runde, mens Kaja sto å så på fordi hun ikke ville bade, men hunden hennes Mimmi var der å holdt hun i selskap. Etter det dro vi til Kaja igjen å dusja, så snakket vi bare når vi alle var ferdig. Nå sitter jeg hjemme å ser på tv og og blogger da:) 

NB: Det kommer bilder senere, vi tok ikke bilder med mitt kamera..  Så tar bare noen radom bilder.

 

                     

Meg med noen andre venner.          Meg og Celine♥               Christopher (Hadde bare et bilde)


Kaja!♥ (klikk på bildet for å se hennes blogg)Q: Hva har du gjort idag?

Q: Liker du å bade?


-Junehs... Én kommentar
Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » November 2012
hits